Interieur | Trouw foto’s op canvas van Albelli

Vandaag even weer wat meer Lifestyle, namelijk een klein kijkje in ons interieur! 2 weekjes terug bestelde ik een foto afdrukken op canvas via albelli.nl! Vandaag review ik hem voor jullie en vertel ik je wat ik van het canvas vindt!

 

Je foto’s kiezen en bestellen! 

Op de website was ik al even aan het rondneuzen geweest tussen de verschillende maten! Via albelli had ik een bepaald budget gekregen waarvoor ik een mooi canvas kon bestellen om deze te reviewen, om hier volledig gebruik van te maken ging ik voor de maat Staand 50×70. Dit klinkt best groot dacht ik, maar eerlijk die maten ik zie dat nooit voor me tot dat het binnen is haha! Dan kun je de foto of foto’s selecteren die jij graag op je canvas wil.

Het systeem vind ik super makkelijk en leuk werken, ter plekke besloot ik toch om 3 foto’s te verwerken in een collage en ze ook via dit systeem in zwart wit te maken.

Nu zijn mijn man en ik niet echt mensen die heel veel foto’s aan de muur hebben of hier echt van houden, maar als ze echt mooi zijn of veel betekenen voor ons dan krijgen ze een plekje.  De bestelling was geplaatst en zou in ongeveer een weekje bezorgd worden! De levertijd vindt ik prima en was zoals beloofd!

Uitpakken en bewonderen *met een traan?*. 

Dan is het moment daar om het canvas uit te pakken, de foto’s die ik gekozen heb zijn van onze trouwshoot. En vond ik daarom mooi om af te drukken. Niets aan t handje en ik pakte rustig de doos uit. Nou laten we nu net even zwanger zijn en bij het uitpakken het canvas zo mooi te vinden dat je moet janken haha. Dit is me nog nooit gebeurt.

 

Het canvas wordt netjes met een plastic folie er omheen geleverd. 

 

Vol bewondering keek ik er naar en hij is groot maar ontzettend mooi! De afdruk kwaliteit, de foto’s in zwart wit van ons samen en van ons met de honden zo groot op een canvas tja dit deed me toch even wat!

Heel erg blij ben ik er mee en waar ik hem eerst het liefst in de hal wou hangen, heeft hij nu een plekje midden in de kamer boven de schouw. Want ja foto’s die ik echt mooi vind die hangen we wel in de kamer.

 

De foto’s zijn mooi scherp en het zwart wit vind ik goed toegepast. 

 

En zo hangt het canvas bij ons in huis mooi boven de schouw! En bij de andere foto’s die we staan hebben! Ik vind hem prachtig en ben echt ontzettend blij met het resultaat! 

 

Kwaliteit / prijs verhouding. 

Voor dit canvas betaal je 44,99 je hebt dan een groot canvas in de maat 50 x 70. Je kan natuurlijk je foto’s vooraf in zwart wit zetten of in het programma waarop je de foto’s zelf toevoegt op de site. Dit is eigenlijk helemaal niet duur! Ook als je kijkt na het plezier wat je er dan nog tijden van hebt!

Daarnaast is het niet gebogen, super scherp en zit er al een ophang systeem op!

Ik ben echt heel tevreden en zal het ook zeker aanraden aan mensen om mij heen en dus ook aan jullie! Nu heeft Albelli natuurlijk nog veel meer afdruk diensten op hun site en zo kun je ook andere soorten bekijken op hun wanddecoratie pagina! Het is maar net wat jij mooi vindt!

 

Wat vind jij van deze aanwinst? En van de foto’s die er op staan?

Liefs Annora!

Dit artikel is geschreven in samenwerking. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s