About

Hey leuk dat je even langs komt op 1310bynora.com!

Hier vertel ik je wat meer over 1310bynora en over mij zelf!

1310bynora is online vanaf 2013! Mijn eigen plekje op het web, een plekje waar ik eigenlijk alles deel wat ik leuk vind! Met als leidraad Fashion en mijn persoonlijke outfits! Door de jaren heen ben ik het leuk gaan vinden om over nog meer te schrijven dan alleen fashion en outfits delen en dus vind je ook beauty dingen, fotografie en lifestyle!

Juist zoals ik al aangaf Van alles! En dat is precies waarom ik dit blogje ooit begon :), gewoon online zetten wat je zelf wil, wanneer je wil!

Eigenlijk komt er elke week wel wat nieuws online. Een vast schema is er niet gewoon wekelijks een post of meerdere!

1310bynora, outfit, styling, personalstyle, look

En nu dan even over mijzelf!

Ik ben Annora Klappe *bijna Hoekstra. Ben 27 jaar en woon in Friesland! In een klein dorpje dichtbij Leeuwarden! Hier woon ik samen met mijn Verloofde Edwin *De lieverd die ook altijd mijn outfit foto’s maakt!* Onze kat Xiam en onze hond Damon!  Verloofde? Juist op 13 oktober 2017 gaan wij trouwen! Hey 1310 dat komt je bekend voor he 😉 Nou dan weten jullie ook hoe ik aan de naam 1310bynora kom.

Ik ben graag buiten, en hou van beesten! Daarnaast ben ik gek op Fotografie! Iets wat ik eerst nog niet zoveel deelde op mijn blog maar wat nu toch wat meer naar voren zal komen! Lekker wandelen en er op uit gaan met men vriend is waar ik ontzettend van geniet!

Naast het bloggen werk ik nog in een grote sport winkel dit doe ik 8 uurtjes in de week! Daarnaast help ik Edwin met zijn eigen bedrijfje www.Athleticbody.nl Gericht op personal training en alles wat met je gezondheid te maken heeft! Juist ik ben een trots vrouwtje :).

Nou dat was het wel! Mocht je nou vragen hebben dan kun je me altijd mailen naar 1310bynora@gmail.com!

Enneh wil je me nou nog wat meer leren kennen? Dan kun je me volgen op Instagram @1310bynora!

Liefs Annora!