Wibra shoplog voor de kleine! + een kleine update!

Kleine update!

Heey allemaal! Hebben jullie een fijn paasweekend? Vandaag dan eindelijk de Wibra shoplog, met mijn geweldige pregnancy brain was ik dit alweer helemaal vergeten! Maar beter wat later dan helemaal niet!

Momenteel ben ik bijna 26 weekjes zwanger, de tijd gaat nog steeds super snel! En we kunnen dan ook niet wachten tot ze straks bij ons is! Nu gaat mijn zwangerschap nog niet echt over rozen maar goed. Ergens neem je het zoals het is en ben je ondertussen zo blij dat ze in je buik zit dat al die vermoeidheid, kwaaltjes en ziekte er minder toe doen! Helaas zijn ze er wel en blijft dit soms behoorlijk lastig maar goed ik red me! Men lieve man zorgt goed voor me, ik kan soms even naar het werk om dag te zeggen en doe me best om me gewoon happy te blijven voelen! De rest kan me gestolen worden! En al die beweging in men buik is zo fijn hihi!

Nu moet ik zeggen dat als je jezelf gewoon voor je gevoel lekker opfrist in de ochtend, kleren aan doet een make upje op doet dat dat voor mij al heel wat is! De laatste tijd geniet ik ontzettend van make-uppen en ben ik zo blij met het feit dat er make up is haha, concealer is een life saver en op het moment iets waar ik absoluut niet zonder kan :P!

Maar goed ik ben dus even gaan shoppen bij de wibra voor onze kleine meid!

 

 

Op insta stories vroeg ik shoplog yes or no? nou iedereen zei ja 😛 dus daar is ie dan! Wibra baby kleding en spulletjes voor je newborn!

Boven in kon je al even zien wat de schade is 😛 Hier een kort verslag!

 

 

Allereerst werden de items even grondig geïnspecteerd door Uncle Ben 😛 Zo leuk hoe die honden reageren op baby stuff haha! Ben snapt er nog niet echt iets van dat de baby in mijn buik zit, maar damon daar in tegen wel die wil het liefst op mijn buik of bij mijn buik liggen te slapen en vaak wordt het meisje dan wakker en begint ze te schoppen. Dit vind ik zo ontzettend mooi hihi! Oke en weer verder met de shoplog!

 

 

Lampjes en kleding hangers, ik had al eerder 2 setjes kleding hangers gehaald maar die waren al snel vol gehangen haha dus haalde ik er nog maar wat meer 😛 Dan weten we zeker dat we genoeg hebben! Ze zijn van plastic goed buigbaar wat wel makkelijk is met die kleine kleertjes en de kleur vind ik ook leuk!  En natuurlijk super budget proof ook nog!

 

 

Dan een Unicorn lampje ❤ Love it haha! Ik ben gek op zulk soort dingen en een dino lampje staat ook nog hoog op de lijst dat vind ik ook zo leukk! De andere is een lampje voor in het stopcontact! Ik dacht dat je hem vast zou kunnen zetten op 1 kleur helaas kan dit niet en heb je elke paar seconde een andere kleur leuk voor even maar niet voor midden in de nacht dus of we deze veel zouden gebruiken .. tja dat betwijfel ik een beetje haha!

 

 

Rompers! 3 met korte mouwen en 1 met lange, in de maat 50/56! Die maten en dingen dat is nog helemaal een nieuwe wereld voor mij en ik ben dan ook benieuwd of ik een beetje de goeie richting op ga, iedereen zegt ze groeien er zomaar uit dus niet te veel halen in die kleine maatjes. Maar wel genoeg dus ja. Afwisseling is wel leuk daarom kocht ik dan ook eentje met een printje een streepje en wat kleur.. de overslag rompers zijn een setje van 2. De kwaliteit voelt goed en stevig als ik er zo na kijk en vergelijk met andere rompers denk ik wel dat deze maat aardig klopt haha.

 

 

Schoentjess! Omg.. dit moest ik gewoon wel mee nemen de grijze voor als ze nog heel klein is en de leopard voor als ze wat groter wordt. Ze zijn gewoon zo leuk hihi! ik kan me nu nog niet voorstellen dat daar straks echt voetjes in zitten die zo klein zijn haha!

 

 

En slabbetjes hier kun je niet genoeg van hebben als ik iedereen mag geloven haha! Deze zijn zo stoer en leuk dat ik ze wel mee wou nemen en ik hou van dieren en dieren printjes! Jungle dingen zijn dan ook zeker een win win 🙂

 

 

Een pyjama pakje! Dit is een maatje 56, niet te dik en best wel zomers, ook gewoon leuk voor overdag denk ik zo 😛 Of voor mee als back up in de luiertas!

 

 

En een pakje in maat 50! Dat is ook weer zoiets, hoeveel koop je in maat 50! Nouja niet teveel dus maar wel iets want stel dat ze heel klein is.. dan is het ook weer niet handig als alles te groot is! Dus hield ik dit setje in maatje 50 lekker zomers want in juli is het hopelijk lekker warm :P!  Ik vind de legging zo schattig met die strikjes bij de enkel!

 

 

En nog 1 broekje in maat 50 de zwarte en dan een legging in maat 56 met stipjes! Alles met printjes, stipjes, streepjes, leopard, noem het maar op is zo leuk! Deze moest dan natuurlijk ook direct mee haha!

En dat was het! De prijzen lagen eigenlijk allemaal onder de € 6,99 echt niet veel en zeker wel fijne stofjes die niet stug en hard zijn!

Dus ben jij een mommy to be, een oma, of een opa to be dan is het helemaal niet vreemd even de wibra in te lopen voor leuke baby goodies ;)!

Wat vinden jullie van de items?

Liefs Annora!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s