Phonesnaps 1!

 

Happy Sunday allemaal! En welkom terug bij de *voorheen instasnaps nu Phonesnaps! Welkom terug? Ja want het is echt een hele tijd geleden dat er een instasnaps online kwam! En dat is geen probleem maar ik wil hem nu weer wat vaker terug laten komen!

En ik ga dit uitbreiden vanaf deze week met andere foto’s die niet op instagram komen maar wel op mijn telefoon!? Iets persoonlijker en best wel leuk denk ik zelf! Wat vinden jullie hiervan?

Voor nu een instasnaps zoals je hem kent! Kijk je mee 😉

 

Wat zie je hier boven in? Vooral veel details van men lookjes! Nog steeds ben ik hier gek op en plaats ik dit vaak op instagram! Nu heb ik de laatste tijd niet veel variatie in men looks maar zo langzaam aan begin ik weer wat creatiever te worden haha!

 

 

En toen was het tijd dat we de pretecho deden! Daarbij een geslachtsbepaling en juist we hoorden dat er een klein meisje in mijn buik zit! Super happy of course 🙂 Ook zie je men buikje al aardig en groeit het allemaal goed ;)! 28 januari was de sterfdag van mijn vader op de onderste foto rechts zie je het plekje waar wij hem gedenken! Voor mij is dit het mooiste plekje te wereld <3.

Ohh en YEY voor streepjes!

 

 

Hier nog wat details en terug blikjes die ik op Instagram deelde! Daarnaast had ik een momentje in het bos de mist vind ik altijd geweldig en mysterious! Daar maak ik graag foto’s van en die deelde ik daarom ook met mijn volgers 🙂

Dat waren de Snaps van de afgelopen tijd! Op Instagram ben ik wat minder actief geworden, het hele online gebeuren trekt me telkens minder! Waar ik vroeger minstens 3 foto’s poste op een dag post ik nu soms niet 1, dit komt denk ik ook door Instagram het is niet meer zo leuk als vroeger het hele algoritme is veranderd en soms zie ik foto’s van 5 dagen terug van mensen die ik juist graag volg! Maar helemaal afscheid nemen doe ik niet daarvoor is het dan toch weer te leuk! En ook in de stories vind je me nu wat vaker, moest er even aan wennen maar nu vind ik het leuk!

Wil je wat meer persoonlijke dingen zien dan zie je dat eigenlijk het meest in mijn insta stories!

Volgende keer zal ik hier dus ook foto’s tussen plaatsen die alleen op mijn telefoon staan en dus wat meer persoonlijk zijn! gecombineerd met de snaps op insta!

Hebben jullie allemaal een goeie maand gehad in januari?

Geniet van de Zondag! XX Annora!

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s