The journey of beauty – Etos welness lijn!

The journey of beauty ! De nieuwe Etos wellness lijn die sinds kort in de winkels ligt! Deze lijn is geïnspireerd door de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw-Zeeland en Hawaï met daarbij hun behorende rituelen en belangrijke ingrediënten!

En ik kan je alvast verklappen ik heb een groot favoriet in deze lijn! Welke zou dat zijn? Dat lees je hieronder natuurlijk! Ik bespreek vandaag 4 verschillende producten uit deze lijn met jullie!

Hawaiian guava & pineapple shower jelly

Een shower jelly dus en ja de structuur van de shower is ook echt jelly! Best wel leuk en de geur die ervan af komt is heerlijk lekker fris fruitig en zoetig! Je hebt dus verschillende geur lijnen en de Hawaiien guava & Pineapple is daar dus eentje van!

De shower jelly kost slechts €3,29 en daarvoor heb je een inhoud van 250 ml! Prima prijs prima product!

Nepalese white tea & rice

Dit is een foaming scrub, goed concept denk je dan als je het zo leest! Heel benieuwd was ik direct dus naar de structuur en ja ik moet je zeggen, scrub uit zo’n pot is niet zo mijn ding maar deze scrub is echt heel fijn in gebruik! Hij is inderdaad foamig *noem je dat zo?* en hij is niet te grof maar wel nog steeds scrubbend! Ik vind hem prettig en ook deze geur is aangenaam! Heel zacht en zoetig en zoals Etos zegt perfect voor een moment van ontspanning echt zo’n hele schone geur daar hou ik van!

Voor deze foaming scrub betaal je €3,49 voor 150 ml! Een aanrader voor die prijs als je ook niet zo van potten scrub houd!

Body oil African marula oil & baobab

Wat goed een body oil! Leuk en hopelijk niet heel vet? Ik hou wel van body oil maar vind het vaak ook snel erg vettig en glibberig en vooral dan het feit dat alles er onder zit.

Wat Etos slim doet is de spray, dit maakt het prettiger in het aanbrengen vind ik zelf. Ik gebruik oil eigenlijk altijd alleen voor mijn benen omdat die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken en dit werkt prima!

Niet te ver af sprayen anders wordt de vloer glad, als je gewoon netjes sprayed zit je er na de tijd niet helemaal onder en houd je een prettig verzorgde huid over. Het trekt goed in maar niet heel snel bij mij ik doe dit dan ook meestal alleen na het douchen als ik daarna men badjasje lekker aan doe om nog even beneden te zitten *zoals nu terwijl ik dit artikel schrijf* haha! Enneh je benen zijn weer helemaal soepel en glad!

De geur is zoet en best aanwezig! Hier moet je wel echt van houden ik ben zelf best wel van zoete geuren maar vindt deze toch wel erg zoet!

De body oil is €4,49 voor een inhoud van 150 ml dit is een zuinig product en is daarom echt een goeie koop voor de oil lief hebbers!

En dan Safe the best for last 😉

Body butter New Zealand manuca honey & beeswax

Omg. Ik open de pot en natuurlijk ruik je dan direct ff, en wauw wat een geur! Ik kan heel eerlijk zeggen dat dit echt een groot favoriet al is en nog gaat worden! Deze geur is zo zo lekker!! En sinds deze binnen is gekomen wordt hij elke dag gebruikt!

Een hele fijne geur maar daarnaast ook een hele fijne butter! Heel erg verzorgend en perfect voor de hele droge huidjes! Mijn huid voelt lekker soepel en zacht na het gebruik, de body butter trekt goed in! Echt fijn en ik kan je verzekeren dat deze dame wel ff langs de Etos gaat om ook de shower cream en shower scrub te halen, hopelijk ruiken die precies zo!

Voor de Body butter betaal je €4,99 met een inhoud van 250 ml zeker het geld waard en echt een aanrader om even te ruiken :P!

Lijken jullie deze producten je wat en wil je ook een wereldreisje maken in de badkamer? Dan vind je de producten natuurlijk bij de Etos in de schappen!

Liefs Annora!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s