Haarshampoo & Conditioner van Etos eigen merk!

Ik kreeg weer een super leuke goodiebox toegestuurd van de Etos en ohh wat een heerlijk verwen pakket! Allemaal spulletjes om te verzorgen! LOVE IT <3.

Ik ga er dan ook een paar items uit reviewen! Beginnende bij de haarshampoo & Conditioner van Etos eigen merk.

 

 

Aller eerst de verpakking! Simpel maar strak en mooi! De kleur spreekt mij aan en vind ik ook lekker fris!

De geur? Dit is niet geheel onbelangrijk en helemaal nu ik zwanger ben kan ik frisse schone geuren erg waarderen! Nou dan zit je met deze shampoo & conditioner wel goed!

Welke Shampoo is dit? Dit is de shampoo voor every day! Je kan dus elke dag deze shampoo gebruiken, nu is dit wel iets wat ik eigenlijk niet aanraad! Voor een goeie balans met je hoofdhuid en haar is elke dag wassen te veel. Vroeger had ik geen idee en waste ik mijn haar wel elke dag of om de dag met als resultaat super snel vet haar! En wie wil er nou rondlopen met vet haar? Juist niemand.

Op het moment was ik het 2 X in 7 of 8 dagen. Dit is meer dan genoeg en zelf met 1 X in de week zou mijn haar goed weg komen puur omdat de balans goed is en mijn hoofdhuid inmiddels is gewend aan veel minder shampoo :P!

Dus dan is het eindelijk zo ver en mag ik men haar wassen en wordt ik dus ook wel blij van een frisse shampoo! Heerlijk hij doet gewoon prima zijn werk en maakt het haar goed schoon. Bijzonder? Nee dat niet gewoon een normale standaard shampoo die echt wel goed is voor de prijs die je betaald! Heeft jou haar net wat meer verzorging nodig? Kijk dan even naar een product met wat meer verzorgende eigenschappen! Mijn haar is momenteel heel goed in conditie en heeft niet veel nodig! In combinatie met een fijne conditioner zit ik wel goed!

De Etos every day shampoo kost je maar €0,99 nou daar sta je dan toch even van te kijken! Wat een fijn prijsje voor een prima product!

 

 

De Etos conditioner brilliant shine gebruik ik altijd na de shampoo! De conditioner maakt je haar ontzettend glad vanwege de bevatte siliconen in het product. Dit is natuurlijk super fijn als je er van houdt! Ik vindt het prima en ook wel prettig om mijn haar op deze manier te wassen en heb nooit echt problemen met siliconen in shampoo of conditioner. Wel gebruik ik het alleen vanaf mijn oor lengtes dus meer in de punten en vooral niet op de hoofdhuid.

Heb je snel vet haar? Breng je conditioner aan op al je haar? Dan kan het hierdoor komen door de siliconen raakt je hoofdhuid wat in de war en wordt je haar snel vet! Probeer het eens een paar weken niet op je hoofd aan te brengen maar alleen in de lengtes van je haar en je zal langzaam aan zien dat het beter wordt!

Een mooie glans laat de conditioner zeker achter en mijn haar voelt gewoon heerlijk zacht en gezond als het weer droog is! Daarnaast ruik je nog steeds de frisse geur ook als het droog is en dat is een dikke plus!

Je vind de Etos brilliant shine conditioner voor €1,99 in de schappen! En dat is ook zeker een super fijn prijsje!

Voor €3,00 zit je dus gebakken! Een shampoo & conditioner die prima werken naar mijn mening!

 

Hebben jullie ervaring met de shampoo & conditioners van etos eigenmerk? Of lijken ze je het proberen waard? Let me know!

Liefs Annora

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s