Interieur | Deuren verven?

 

Vandaag een deel in het interieur dat misschien wat minder vaak besproken wordt.
Deuren in je huis ze vallen best wel op en sommige deuren zijn bijzonder mooi! Het kan echt een showstopper zijn in je interior maar je kan hem ook helemaal niet oplaten vallen natuurlijk!

 

 

Daarom even over deuren verven! Bij ons in huis zijn alle deuren eigenlijk geverfd!

Dit is iets wat je doet naar je smaak. En vanzelf sprekend zijn onze deuren dan ook bijpassend bij de muren, de muren zijn wit en de deuren 9010 net iets meer warmte erin en een verbreking in het kozijn!

Het is nog wel een dingetje trouwens een deur verven, je moet dit echt met alle aandacht doen want je kan het ook flink verpesten, goed schuren goed afnemen en vooral netjes verven zonder strepen en dreupers :P.

 

 

Je hebt natuurlijk ook nog een voor en achter deur deze bevatten meestal een andere kleur eentje die bij het buitenkant van het huis past, heb jij iets met wit en grijs dan is je deur waarschijnlijk grijs of zoals bij ons een huurhuis met groene deuren :p tja ik was zelf toch echt voor grijs gegaan maar helaas heb ik er niet zoveel over te zeggen haha!

 

Dit vind ik trouwens ook echt geweldig ❤ 

 

Ook zie je vaak op pinterest en andere inspiratie platformen deuren die helemaal zwart zijn, of die een opvallende kleur hebben een echte showstopper vind ik dat!

Of van die kleine buitenhuisjes met allemaal verschillende kleuren deuren. #teleuk.

En super fotogeniek 😛 of gewoon achterhuis bij de ingang van je tuin een mooie houten deur met een lak erop! Het kan dus allemaal.

 

Bron foto’s *pexels

 

Nu ben ik wel benieuwd wat jullie er eigenlijk van vinden?

Als wij ooit weer gaan verhuizen lijkt het me leuk om misschien wat creatiever met de deuren en kozijnen te zijn. Soms zie ik dingen langs komen en denk ik wauww 😛 dat dus.

Maar voor nu hou ik ze lekker safe 9010 😉 maar mocht ik toe zijn aan iets nieuws in huis een echte frisse blik dan kan ik nog altijd de deuren gaan verven 😛

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s