Gadget corner | Over de Huawei p8 Lite 2017 mijn telefoon op dit moment!

Een tijdje geleden was het dan zover, het moment waar we toch altijd een beetje op wachten.

Je contract mag worden verlengt en als je het wil kan je een nieuwe telefoon doen bij dit abonnement.

Dit haalt mij vrijwel altijd over om gewoon een nieuwe telefoon te kiezen en iets nieuws af te sluiten op die manier! En juist dit heb ik ook gedaan!

 

Ik had afscheid genomen van mijn oude Huawei p8, een telefoon waarmee ik eigenlijk altijd tevreden ben geweest en ook nog steeds tevreden mee was maar ik wou iets nieuws en de Motorola g5 plus werd het!

YES een batterij die soms 3 dagen mee gaat een fijn systeem en noem maar op. Na een aantal weken met de Motorola was is nog steeds positief over het toestel maar niet zo positief over de camera..

I know ik ben best wel veel eisend met de camera maar dit is iets waar ik waarde aan hecht. De Motorola ging de verkoop in en ik koos een nieuwe telefoon.

Heel bewust ging ik terug naar een Huawei nu niet de normale p8 maar een nieuwe lite versie wel genaamd de Huawei p8 lite 2017.

Natuurlijk omdat ik super tevreden was over de camera van de Huawei p8 dacht ik dat deze net zo goed zou zijn ;)!

Juist dat dacht ik want nu loop ik er toch een beetje tegenaan dat de camera nog niet helemaal naar wens presteerde. No worry hij is al een stuk beter dan de Motorola.

Het mobiel toestel opzich vind ik verder super goed het is toch echt alleen de camera, en daar door krijgt de Apple iPhone soms even mijn interesse.

Zo hebben een aantal mensen om mij heen een iPhone en hun camera is sick goed. Like uhgg. En dan ook nog het feit dat het de laatste weken natuurlijk alleen maar over de nieuwe iPhone’s gaat, maakt die iPhone best wel aantrekkelijk haha. Want juist die camera’s zijn amazing.

Maar don’t mind deze toestellen zijn voor mij veelte hoog van prijs. Dit vind ik het dan weer niet waard haha.

Maar een iPhone 6s *deze heeft mijn broer ook en daar zag ik hoe goed de camera is haha* sluit ik in de toekomst niet uit haha (Second hand of course 😉 )

Al met al houden die mobieltjes van tegenwoordig mij toch wel bezig hoor. Ik ben best wel gek op gadgets en dingen. Zo ook met camera’s en lenzen haha!

Waar is die tijd dat we gewoon een simpele mobiel hadden. Dit bestaat gewoon nog steeds al zijn we tegenwoordig dat niet meer zo gewend haha!

Ik moet zeggen dat het me soms fijn lijkt zo’n simpele mobiel maar toch het liefst voor een smartphone ga met een camera en alles er op en eraan haha!

 

 

Ohh en de Huawei P8 Lite 2017, hoe bevalt die mij verder?

Naast de camera die prima te doen is maar niet uitstekend vindt ik de Huawei prettig in gebruik. Hij loopt snel en is makkelijk te gebruiken! Een groot voordeel is dat hij niet heel groot is wat ik fijn vind.

Daarnaast draait hij ook snel wanneer je meerdere dingen tegelijk open hebt.

De kleuren en helderheid van het scherm vind ik super! Dit is een heel stuk vooruit gegaan in vergelijking met mijn oude Huawei p8. Die had ik altijd op het hoogste kwa helderheid dan was het prachtig maar lager werd het heel donker.

Bij deze telefoon hoeft je hem niet helemaal omhoog om een mooi licht helder beeld te krijgen.

Verder vind ik de Emui versie prettig die over de android zit, dit is iets persoonlijks want je moet hier natuurlijk wel van houden!

Juist eigenlijk ben ik super tevreden haha! We zullen zien of er ooit een iPhone zal komen, ergens denk ik het van wel maar ergens ook van niet. Ik ben best wel van Android en dan is Apple heel anders.. To be continued dus ;)!

Wat voor telefoon heb jij? En wat is voor jou het belangrijkste in het telefoongebruik?

Liefs Annora!

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s