K-Swiss it is!

K-swiss, Sneakers, Liberty london, Tongue twister, white,

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld dat ik gekozen was als ambassadeur voor K-Swiss! Super leuk en nog steeds vind ik het tof! Afgelopen week kwam er dan ook een super leuk pakketje binnen om mij welkom te heten in het team! Deze laat ik jullie vandaag zien!

K-swiss, Sneakers, Liberty london, Tongue twister, white, K-swiss, Sneakers, Liberty london, Tongue twister, white,

Allereerst een limited edition sneaker van K-Swiss genaamd de Womens classic 88 liberty! Een classic model met een bedrukte stof die ontworpen is door Liberty londen *een groot warenhuis in londen* dat bekendstaat om haar seizoensgebonden prints. De print zie je ook nog in andere modellen van K-Swiss sneakers!

K-swiss, Sneakers, Liberty london, Tongue twister, white, K-swiss, Sneakers, Liberty london, Tongue twister, white,

En dan de super leuke  Lozan III Tongue Twister in metallic! Zulke had ik vroeger gewoon ook! Zo leuk, je kan de flap in de schoen om draaien *zie foto* en zo heb je net even een andere look! Of je kan gewoon voor een witte sneaker gaan met een metallic detail alleen op de hak!

K-swiss, Sneakers, Liberty london, Tongue twister, white,

Beide sneakers zitten echt super prettig en comfortabel! Ik kan niet wachten om ze te gaan dragen in mijn outfits! Jullie zien ze vast snel voorbij komen of course!

Wat vinden jullie van de K-Swiss sneakers? En droeg jij ze vroeger ook? Zo leuk dat ze nu bezig zijn met een come back de modellen en kleuren voor deze zomer zijn erg mooi!

Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen tussen de nieuwe collectie op K-Swiss.com!

Liefs Annora!

 

3 Comments

  1. Wat prachtige K-Swiss sneakers de witte vind ik prachtig maar ook de bloemetjes al met al wat weer een verrassing voor jou Annora en wat leuk dat je ambassadeur bent van K-Swiss. Gefeliciteerd hoor! Een heel mooi zonnig weekend met Edwin.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s