Hello new Gear with a story.

Newin, from above, camera, olympus

Oh yes yes yes! Mijn lach gaat eerst even niet meer van mijn gezicht hoor 😉 Want ik heb een nieuwe camera! En natuurlijk moet dat gedeeld worden. Want niet alleen het feit dat ik een nieuwe camera heb is leuk maar wat er nog bij kwam maakte mijn lach nog nog breeder maakte! Benieuwd naar het verhaal? Ik vertel het je hier onder!

Afgelopen week zette ik mijn Pentax camera op het internet, al een lange tijd wou ik hem verkopen om naar een wat kleinere camera over te stappen. En nu hakte ik de knoop door! Hij was snel verkocht en toen was ik eventjes koos camera loos. De zoektocht begon naar een nieuwe camera, stiekem had ik natuurlijk al heel wat zoektochten gehad en wist ik eigenlijk wel welke ik wou kopen. Maar dan toch even check check dubbel check en rond sneupen als een malle haha!

Afgelopen maandag moest ik aan het werk, vooraf zou ik toch nog even weer gaan kijken bij de media markt zodat je de camera’s even kan vasthouden en testen :). Samen met mijn vriend die mij naar het werk bracht en dan even mee ging kijken naar camera’s gingen we op pad. Eenmaal in de media markt zag ik hem al staan de Olympus om-d e-m10 mark II, uhg zo mooi die is en zo goed! En er was een set te koop met 2 Lenzen erin!

Even een praatje met de verkoper over wat ik nou wou en dat ik natuurlijk een paar maanden later nog een lens erbij wou kopen want ja zonder een 1.8 lensje kan ik niet ;)!  Voor nu werd het de kit met een standaard lens en een telezoom lens! Oh man ik kon wel dansen in de winkel zo blij was ik like for real!

Soms heb je dat, je spaart en dan eindelijk is het moment daar haha. Nou jullie kunnen je vast voorstellen hoe dat voelde.

Mijn vriend nam de camera mee naar huis en ik ging aan het werk met een big smile! Na het werken gingen we nog op verjaardag visite en daarna naar huis!
Yes naar de camera haha de batterij opladen en hem natuurlijk uitpakken enzo. En dat deed ik heel rustig en voorzichtig *stel je voor hij valt ofzo zou net wat voor mij zijn*.

Daarna checkte ik nog even de bon met het garantie bewijs enz en dacht ik huh. Ze hebben het verkeerd gedaan *ik had nog niets door*. Er stond namelijk een 45mm 1.8 lens op de bon en wel een filter die ik kocht voor de bescherming van de lens. En ik dacht misschien heeft die meneer het verkeerd gedaan.

Zo ongeveer 5 minuten was ik verward en uiteindelijk zei ik nou dan moeten we er morgen maar even heen want we moeten wel de goeie bon hebben. Nog steeds had ik niets door haha..

En toen verscheen er een lach op men vriend zijn gezicht, hij keek me eens aan en zei misschien klopt het toch wel. Daarna pakt hij uit de la een bon van mijn set.. en vervolgens een doosje. En toen werd ik gek haha. Hij zei nouja ik dacht dan moet ze ook gewoon direct maar die lens hebben je bent zo blij met je nieuwe camera je hebt het verdiend. *ik huilde al :P*.. Uit eindelijk had hij dus ook direct de 45mm 1.8 lens erbij gekocht waar ik dan nu weer voor zou gaan sparen! ZO ZO Lief…

En weetje het is maar een camera, maar wel iets wat mijn grootste hobby is.. en nu zorgde mijn vriend ervoor dat die hele ervaring me nog dierbaarder is. Het gebaar en de manier waarop zo lief, en ja ik ben echt heel dankbaar :).

Nou een heel verhaal maar ik vond hem te leuk en wou gewoon dit persoonlijke stukje met jullie delen! Uiteindelijk zien jullie straks de resultaten in foto’s met de Olympus!

Ik hoop dat jullie ook zo’n artikel leuk vinden om soms te lezen! Liefs en een fijne dag! XX Annora

1 Comment

  1. Wat een mooi verhaal top hoor, heel veel plezier met de nieuwe camera en lens natuurlijk, kun je weer prachtige kiekjes maken succes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s