Babor Spring summer look 2018!

Van het merk Babor ben ik eigenlijk altijd erg te spreken! Al eerder heb ik collecties laten zien op mijn blog en veel van die producten worden nog steeds gebruikt!

Vandaag laat ik jullie de Babor spring summer look 2018 collectie zien. Deze is vooral met de pastel trend die je ook tegenwoordig in de make up ziet! Hier hou ik wel van en de kleuren zijn dan ook leuk en speels!

Via Mooi the agency kreeg ik een aantal producten toegestuurd uit deze collectie en die heb ik natuurlijk even op de foto gezet! Hier onder lees je wat ik van de producten vindt!

De Ogen

  • Eye Shadow Pencil 10 “menta“ & Eye Contour

  • Eyeshadow contour Pencil 05 “white lights“

 

 

Oke dit is even terug in de tijd althans zo voelt het een beetje voor mij, een blauwig potloodje is iets wat je vroeger ook veel op je ogen deed. De structuur van het potlood is creamy en dus kan je het mooi verdelen over het ooglid en zo doende smudgen met de de andere kant van het potlood! In combinatie met een wat donkere kleur vind ik dit mooi! Het feit dat hij waterproof is vind ik trouwens een grote plus helemaal met het oog op de zomer! Ja ergens is blauw niet helemaal mijn ding, maar ergens vind ik deze toch ook wel erg mooi!

Het andere potlood is wat dunner en wat meer kajal, bedoeld voor op de waterlijn! Hiermee accentueer je net wat meer en creëer je grotere ogen en een frisse blik! Wit vind ik zelf wel iets minder natuurlijk. Voor een creatieve make up is dit wel perfect om de optisch meer open te houden.  Hij werkt verder prima en blijft ook goed zitten! Extra tipje, zet hem wat aan in de ooghoeken, en blend hem wat uit dit geeft je echt een beetje het highlighter effect!

 

Lip producten

  • Lip Oil 04 peach

  • Creamy Lip Colour 23 Pink power.

 

 

Ook met de lip producten kijkt babor naar een natuurlijke look, fris en natuurlijk het pastel! Beide producten vind ik van prima kwaliteit. De creamy lip colour blijft bij mij een halve dag goed zitten en moet je daarna wel even wat bij werken. Deze vraagt wel wat meer aandacht omdat de kleur heel gepigmenteerd is en aanwezig. Ik gebruik hem zelf nooit direct op de lippen want dit vindt ik voor mijzelf te heftig ik doe meestal een beetje op mijn vinger en dep dit dan op mijn lippen om zo een natuurlijk kleurtje te creëren.  De lip oil verliest wat sneller maar is daarin ook weer sneller bij te werken de kleur is wat meer sheer en heeft daarbij een glansje deze kun je gewoon in 1 x op je lippen doen!

 

Nagellak

  • 18 Sky blue

  • 19  Pink power

 

 

En dan om je gehele zomer make up look compleet te maken heeft Babor natuurlijk ook een paar bijpassende lakjes uitgebracht! Op mijn nagels zie je de 19 pink power en 18 sky blue! Beide dekken ze super goed en zijn het echte wauw kleurtjes die fijn zijn voor de lente en zomer! De houdbaarheid is 2 a 3 dagen, dan wordt het toch echt wel bijwerken of eraf halen! Dit is natuurlijk niet heel lang helemaal niet als je weet dat een lakje €12,50 per stuk kost. Dit is best een bedrag, nu moet ik wel zeggen dat lakjes rond dezelfde prijs ook dezelfde houdbaarheid hebben bij mij. Soms zit er wel es eentje tussen die het langer volhoud!

 

 

De prijzen van de Babor spring summer collectie :

Eye Shadow Pencil 10 menta; 11 sky blue 2 gr.; 17,00 euro
Eye Contour Pencil 05 white lights 1 gr.; 13,00 euro
Waterproof Mascara 8 ml; 24,50 euro
Lip Oil 04 peach; 05 strawberry 5 ml; 19,00 euro
Creamy Lip Colour 22 metallic pink; 23 pink power 4 gr.; 23,50 euro
Nail Colour 15 menta; 16 candy pink; 17 white lights; 18 sky blue; 19 pink power 7 ml; 12,50 euro

Je kunt de producten vinden in een speciaal verkooppunt van Babor (denk aan salons) Of online!

 

Wat vinden jullie van de collectie en de kleuren?

Liefs Annora

Deze producten zijn mij toegezonden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s