Gadget corner | De powerbank van XQISIT

 

We dromen er allemaal van, een telefoon die nooit meer leeg gaat! Helaas is dit niet mogelijk. Maar vandaag laat ik je wel een super handige Gadget zien om te zorgen dat jij onderweg altijd je telefoon of iets anders kan opladen!

 

 

 

Dit is de Powerbank van XQISIT de afgelopen 2 maanden heb ik hem getest en ik ben blij verrast en wil ook niet meer zonder deze powerbank! Een bedankje voor Pride pr, die mij dit product hebben toegezonden! Super leuk :).

Allereerst even over de binnenkant van deze powerbank.

De XQISIT bevat 5200 MAH En hier kun je de gemiddelde telefoon 3 X mee opladen als het niet 4 X is, dit ligt natuurlijk aan het apparaat die je hiermee wil opladen.

Het batterij type is een lithium ion, en je laat hem vol door middel van een USB aansluiting.
Je gebruikt deze powerbank op apparaten met een usb zoals een Huawei, iphone, samsung of bijvoorbeeld een tablet of ipad. Of zelfs camera’s die met een usb opgeladen kunnen worden.

Het is een slank en ligt design, je neemt hem makkelijk mee omdat het niet veel ruimte in beslag neemt.

 

 

Het is prettig dat er een kabeltje bij geleverd wordt hier laad je de powerbank mee op, deze past ook in mijn telefoon en zo zit je niet altijd met de kabel die bij je apparaat hoort en raak je het dus minder snel kwijt :P!.

Bij het opladen van de powerbank geeft hij makkelijk aan hoever die geladen is en wanneer hij klaar is. Dit geld ook voor het opladen van een telefoon hij geeft een indicatie van het batterij vermogen dat nog over is.

 

 

Ik heb de powerbank nu 2 maanden in gebruik en in totaal mijn telefoon en 7 X mee opgeladen gewoon als ik de oplader niet bij me had of gewoon thuis om hem te testen! Dat doet hij super goed en mijn telefoon is goed geladen net als gewoon met een stekker lader.

Juist er is een wereld voor mij opgegaan want hoe handig is dit! Je hoeft niet meer om je batterij te denken en het is daarnaast gewoon super makkelijk!

Een steady apparaat die niet heet heet wordt en goed werkt, ligt en makkelijk om mee te nemen dus wat willen we nog meer!  De prijs van deze XQISIT Ligt rond de €20 euro, wat in verhouding tot het gebruik totaal niet duur is.

Heb jij al een powerbank in huis of heb je er belangstelling bij?

 

Fijne dag allemaal!

Liefs Annora

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s