Interieur| Nieuwe planten in huis!

 

 

Het huis heeft zo nu en dan even een boost nodig vind ik! Waar kan je dat nu beter mee doen dan met een paar nieuwe planten! Dus zie hierboven een tafel vol met nieuwe planten!

Ik had de kans om samen te werken met Tuincentrum.nl en van hen heb ik een aantal kamerplanten toegezonden gekregen die ik zelf heb uitgekozen!

Veel groen is waar ik van houd!

Planten die groot zijn maar niet overheersend in de kamer of juist kleine planten om hoekjes net wat meer gezelligheid te geven! Daarnaast houden veel mensen van symmetrie 2 de zelfde of zelfs 3 “Count me in”. Ik heb dit met 1 soort plant gedaan, namelijk de ‘Sanseveria black coral’. Leuk voor in de vensterbank!

 

 

De andere planten hebben allemaal een mooi plekje hier in huis gekregen!
Kijken jullie mee naar meer foto’s?

 

 

Zoals je kan zien zit er 1 grote kamerplant bij genaamd de Yucca ‘Elephantipes’ 2 stammig! Deze heeft een plekje gekregen op de slaapkamer, dan is het daar ook direct een stuk gezelliger! Ik vind dat hij echt wat sfeer geeft en hij is mooi groot! Wij houden van veel wit in huis en zo is ook onze slaapkamer wit wit. Het contrast met de plant is echt leuk en goed geslaagd!

 

 

Hier zie je de Dracaena ‘surculosa’. Op de foto leek deze plant wat kleiner of misschien iets anders, alleen maar leuk! Het mooie aan planten is natuurlijk dat het nooit hetzelfde is haha! Hier zit in het blad ook een gele kleur wat speels is, een mooie plant en hij staat zo leuk in de kamer! Deze plant kun je vinden door een kijkje te nemen tussen de kamerplanten.

 

 

Het bonsaiboompje in de S vorm vind ik geweldig: klein maar fijn. Deze kreeg samen met de olifant een plekje onder de tv. Een perfecte match!


Ook kwam op ons kastje de dracaena marginata ‘Magenta’ te staan. Hiervan heb ik er zelf ook al eentje boven staan! Een leuke plant, niet duur, mooi qua kleur en best wel groot nog! Ik heb deze in een roze pot gedaan gewoon omdat het kan haha :P! Enneh de Quote komt van Eeyore *winnie the pooh!* Deze vind ik zo mooi <3.

 

 

En dan nog een plant die ik zelf nog nooit eerder had gezien: de polyscias ‘hawaiiana ming’! Allemaal kleine blaadjes zitten er aan. Echt super leuk en hij vult ook de ruimte behoorlijk! De stammen vind ik echt super mooi! De minicactus die er bij staat had ik al maar vond ik er wel bij passen!

 

 

Tuincentrum.nl heeft de planten bij mij geleverd. Echt letterlijk aan de deur! Een goeie service vind ik zelf, als je niet thuis bent dan wordt het als de mogelijkheid er is netjes achterhuis gezet!

Nou zijn dit natuurlijk niet de enige kamerplanten die verkocht worden. Je hebt super veel keuze! Zo kun je ook voor wat meer kleur gaan als je echt van bloemen en planten houdt. Ook kun je natuurlijk potgrond vinden om de planten mee te potten. Laten we niet vergeten dat dit super handig en nodig is.

Ook toe aan een kleine boost in huis? Dan is het zeker een aanrader om even rond te sneupen tussen de kamerplanten!

Enneh nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jullie van deze planten vinden en of jij al eens planten online hebt besteld !?

Fijne dag allemaal Liefs Annora!

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s