Home | Wereldkaart

Home, Muur decoratie, wereldkaarten.nl, review,

Even wat anders als Fashion, Vandaag interieur! Door Wereldkaarten.nl werd ik benaderd of het me ook leuk leek een review te schrijven over hun product! Ik mocht zelf uit kiezen wat voor en dat leek me best wel leuk! Vandaag vertel ik jullie er meer over en natuurlijk over mijn ervaring met de shop!

Allereerst ben ik natuurlijk even gaan kijken wat voor wereldkaart me leuk leek! De webshop ziet er gezellig en netjes uit. En keuze is er! Je hebt verschillende printen maar ook verschillende ondergronden waar de print op komt.. zo heb je een gewone wereld kaart maar ook eentje met geometrische lijnen, best leuk bedacht en veel keuze. Voor de ondergrond heb je ook veel keuze, canvas, hout, aluminium etc. Ik wou graag een canvas met een beetje kleur maar ook wel wit.

Home, Muur decoratie, wereldkaarten.nl, review,

En dus riep ik ook even mijn vriend erbij wat hij mooi vond 😛 Hij vond de vinger afdruk leuk en ik ook dus gingen we uit eindelijk voor de vinger afdruk – kleur canvas. Het bestellen was heel simpel, hierbij heb je keuze in de maat, of je een ophang systeem wil, of je prik vlaggetjes erbij wilt en of je een rand om je canvas heen wil.

Home, Muur decoratie, wereldkaarten.nl, review, Home, Muur decoratie, wereldkaarten.nl, review,

Na het bestellen heb ik een bevestiging ontvangen van de bestelling, over de verzending kreeg ik verder geen bericht maar 2 dagen later werd de canvas al geleverd gelukkig :). Ja een goede ervaring en een leuke kaart! Hij is misschien niet heel erg groot maar toch vind ik het een leuk formaat. Vanwege dit formaat kies ik dan ook om hem gewoon neer te zetten op een plankje aan de muur zoals op de foto!

Home, Muur decoratie, wereldkaarten.nl, review,

Wat vinden jullie van dit canvas en de print?
Op wereldkaarten.nl vind je nog veel meer verschillende soorten en maten!

Een fijne dag allemaal! XX Annora

 

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s