Etos Nailpolish!

Etos nailpolish review, Etos nagellak, Swatches, herfst.

Met een geheel vernieuwde make up collectie van Etos kon de Etos nailpolish collectie niet uitblijven!
Ze hebben de nagellak een nieuwe look gegeven in mooie ronde flesjes, de nagellakformule is ook veranderd. De lak zou sneller drogen en beter blijven zitten, daarbij is het kwastje zo gecreëerd dat je met 1 strook je hele nagel bedekt met lak!
Vandaag nemen we een kijkje naar de kleuren die ik binnen kreeg!

Etos nailpolish review, Etos nagellak, Swatches, herfst.

Ja de verpakking, het flesje is van glas en de dop van plastic. In het glas staat etos wat een heel mooi en chique gevoel geeft, voor een budget lakje zeker geen budget gevoel! De kleuren zijn duidelijk zichtbaar en worden nog maar benoemd op de dop wat best handig is!

Etos nailpolish review, Etos nagellak, Swatches, herfst.

De kleuren van links naar rechts: Top coat Matt it,  57 pretty much,  47 dream big honey,  58 berry. 

Helemaal klaar voor de herfst met deze mooie kleuren! Ja ik vind ze prachtig en wat betreft dekking zit je ook goed! 2 laagjes is de max en zelfs zou je met 1 laagje ook afkunnen. Het kwastje is zoals ze zeggen inderdaad breder en pakt je hele nagel mee. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik altijd meer dan 1 keer over mijn nagel heen ga haha!
De lakjes drogen redelijk snel en dat vind ik wel prettig!

Etos nailpolish review, Etos nagellak, Swatches, herfst.

Ook zie je 1 matte nagellak er tussen en dat is de topcoat die ik ontving! Deze droogt echt super snel en maak het goed mat! Ik vind het wel mooi zo dat matte!

Over de houdbaarheid ben ik tevreden! Na 3 dagen begonnen ze te chippen wat voor mij prima is. Helemaal als je je zelf bedenkt dat deze lakjes maar € 1,99 kosten! prijs / kwaliteit helemaal goed dus! En ja haha alweer een eerlijk goed product van Etos ik moet zeggen dat ondanks ik dit natuurlijk toegestuurd krijg wel echt super tevreden ben over hun producten! Het is toegankelijk voor iedereen en ook nog eens super goed!

Hebben jullie al 1 van de vernieuwde lakjes geprobeerd? En welke kleur vind jij het mooist?

Happy friday!! XX annora

8 Comments

  1. Wat mooie lakjes van Etos en helemaal de prijs ook maar even proberen, weer eens een ander kleurtje wel mooi hoor de blauwe vind ik heel mooi

    Like

  2. Wat een mooie kleurtjes voor de herfst en wat kan je goed zien dat die ene nagel dof is en de andere glimmen nu zie je wat een topcoot doet vind het wel mooi maar geef de voorkeur aan glanzende nagels maar verder een leuke verpakking ja Etos weet het wel!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s