Beauty | Etos Make up!

Beauty, Etos, make up, review, bananapowder, lipstick, 1310bynora

Etos is zeer goed bezig met het up to date houden van hun eigen merk wat ik ontzettend waardeer en wat ook fantastisch goed uit pakt! Vandaag laat ik jullie producten zien die nieuw in het assortiment zijn en helemaal on trend!

Etos is doing great with keeping there own brand up to date which i really appreciate and turns out pretty good! Today i am showing you some of the new make up products which are totally on trend! For the translation you can go in the sidebar and translate to english :)!. 

Beauty, Etos, make up, review, bananapowder, lipstick, 1310bynora Beauty, Etos, make up, review, bananapowder, lipstick, 1310bynora

Wat is het een plaatje he? Met de verpakkingen zit het wel goed bij Etos. Het is altijd classy en hoewel je niet veel betaald voor de producten zien ze er toch best high end uit! Daarbij gaan de verpakkingen ook niet zomaar kapot.

Wat zie je hierboven allemaal liggen?

Allereerst het ETOS – eyebrow palette die je in de winkel vind voor €5,99.

Een mooi en netjes palette waar 2 kleuren in zitten en 1 wax om de wenkbrauwen te fixeren. De kleuren zijn licht gepigmenteerd wat erg prettig werkt en zo kun je de kleur opbouwen bij het aanbrengen. Dit palette is verkrijgbaar in taupe *die ik hier laat zien en in brown waar de kleuren nog iets donkerder zijn!
Wat vind ik van het palette? Ja ik vind hem goed en zeker een aanrader als je van een natuurlijke wenkbrauw houdt.
Het is handig dat de wax erbij zit en dat er een klein borsteltje bij zit met een kwastje. Dit maakt hem travel proof haha!

ETOS – Eyeshadow primer illuminating verkrijgbaar voor €3,99

Een mooie shiny primer voor onder je oogschaduw die je kleur van de dag nog net iets meer geeft dan zonder.
Maar ook vind ik deze primer mooi om zo te gebruiken hij laat een mooie glans achter wat mij wel bevalt, en wat ook een trend is!
Daarbij werkt hij goed en houd hij de oogschaduw uit de lijntjes!

Swatches | Boven in zie je de browpalette kleuren / Dan van links naar rechts, Banana powder, Eyeshadow primer en de lipsticks! 

Beauty, Etos, make up, review, bananapowder, lipstick, 1310bynora Beauty, Etos, make up, review, bananapowder, lipstick, 1310bynora

De Etos – Banana powder verkrijgbaar vanaf 26 september voor €5,99

Oke sinds we kim kardashian dit zagen gebruiken was de trend on dus wat dat aan gaat doet Etos er goed aan hun eigen banana powder uit te brengen want veel heb ik nog niet gezien in Nederland!
Het is de bedoeling dat je hiermee de perfecte finish creëert door je make up hiermee af te poederen. In de poeder zitten ultrafijne licht reflecterende pigmenten die zorgen voor een prachtige glow. Ben jij nou niet zo van de glow all over dan kun je deze poeder perfect als subtiele highlighter gebruiken! Ik vind hem heel mooi en prettig!

Etos – Lipstick Verkrijgbaar voor €3,99

En dan heeft Etos ook nog 5 nieuwe kleuren color care lipsticks aan de lijn toegevoegd!
Zoals je ziet zijn dit ook 5 kleuren die ontzettend trendy zijn en helemaal perfect voor het najaar.
De nieuwe kleuren zijn verdeeld in 3 nudes en 2 trend colors. De nudes |Desert Rose, 50 Shades Of Nude en
Kylie’s Fav en 2 trendkleuren: Rebel en Pretty Liar.

Hieronder zie je de kleuren Kylie’s Fav en Rebel. De lipsticks zijn zacht en romig en brengen prettig aan.
Zoals je ziet trekt rebel wel degelijk wat in de lijntjes bij mij dus daarbij zou ik wel een concealer aanbrengen om je lippen zodat jou dit niet gebeurt. Wel vind ik het mooi dat de kleuren niet Te dekkend zijn en je ze ook casual kan dragen. Zoals jullie weten hou ik van naturel en kylie’s fav is daarom ook mijn fave 😉 haha.

Beauty, Etos, make up, review, bananapowder, lipstick, 1310bynora Beauty, Etos, make up, review, bananapowder, lipstick, 1310bynora

Dat zijn de nieuwe producten uit de Etos make up lijn!
Wat vinden jullie ervan en heb jij misschien al een product geprobeerd?

Happy day allemaal!
XX annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Deze producten zijn mij toegezonden.

2 Comments

  1. Etos doet het erg goed vooral bij ons in Dokkum. Wat jij hebt laten zien is een prachtige serie poeder, wenkbrauw en borsteltje maar ook vooral de lippenstift. In een woord perfect en betaalbaar. Bedankt Annora heel mooi gedaan! Toppie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s