Nieuw Boxkleed voor de baby, dekbed voor papa en mama!

 

Long time no talk 😉 Maar jullie weten inmiddels dat ik in de laatste loodjes zit van de zwangerschap en het bloggen eventjes op stand zero staat aangezien ik niet zoveel inspiratie heb de laatste tijd!

Nou is er eigenlijk inmiddels genoeg om te bloggen en te vertellen maar mis ik de energie een beetje! We lopen tegen het einde want 39 week is toch wel echt bijna het einde. Net optijd ontving ik deze nieuwe items in samenwerking met Emob.nl, een prachtig wit boxkleed en een dekbedovertrek set voor ons zelf kijk je mee!

 

 

Emob.nl is een online meubelwinkel, je hebt hier eigenlijk van alles voor in huis en ook veel spullen voor kinderen en baby’s ik heb mij zeer vermaakt om wat uit te zoeken tussen alle mooie spullen en dat was dan ook nog wel even een zoektocht haha!

 

 

Het Dekbedovertrek Uni Ecru

Allereerst het dekbedovertrek een prachtige kwaliteit van stof, en ik was ontzettend benieuwd naar de overtrek en voornamelijk kleur, Ecru is iets wat ik versta onder beige wat neigt naar wit! Dit zou perfect passen in onze slaapkamer die vooral wit en natuurlijke kleuren bevat!

Bij het uitpakken schok ik toch een beetje, want ergens noem ik dit toch meer geel. Dat is wel iets jammer en daardoor vloekt het ook net wat teveel op ons bed!

Nu is dit natuurlijk mijn eigen fout van hoe ik dacht dat de kleur zou zijn, met het plaatje op de website dacht ik ja dat is perfect! Maar helaas dat is het niet, jammer maar gelukkig kunnen we hier vast iemand anders blij mee maken waar het wel mooi past! Want over de kwaliteit en het mooie katoen valt geen slecht woord te zeggen. Die is echt prachtig!

Gelukkig was dat niet de hele bestelling want hierna hield ik dan het Boxkleed uit de verpakking!

 

 

Het Boxkleed Pique 80 x 100 wit

Sinds kort staat onze box klaar in de kamer en dus was ik super blij dat het kleed nog binnen is gekomen voordat de kleine er is!

Hij is echt van een mooi katoen met een wafelstructuur erin die hem wat meer stevigheid geeft, ook is het best een dik boxkleed wat wel zo fijn is! En natuurlijk hij is Wit! I know een beetje tricky met een baby maar toch wit is gewoon zo mooi en dus ook het boxkleed is wit haha.

Ja hier zijn we ontzettend blij mee hij past perfect bij de rest van de baby spulletjes en is kwalitatief ook prachtig!

Je kan het kleed wassen op 30 graden, nou dan zijn we helemaal blij! En voor 39,95 heb je zeker een goeie koop te pakken! Je kan het Boxkleed tussen de andere boxkleden!

 

Wat vinden jullie van de nieuwe items?!

Liefs Annora!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s