The Body shop Almond milk Body Yogurt!

 

Nieuw in het assortiment bij The Body shop zijn de Body Yogurts! Super snel absorberende moisturizers die ook nog eens 100% veganistisch zijn! Ik heb er eentje nu een paar weken getest en vertel je vandaag iets meer over de Almond milk Body Yogurt.

 

 

The Body shop almond milk Body Yogurt 200 ML €10,00

 

 

Allereerst even kijkend naar de uitstraling van het product! Super clean strak en ook weer een beetje speels door de ronde vorm! Een mooie verpakking die niet heel groot is en makkelijk in gebruik.

Het is wel een pot maar bij dit soort producten vindt ik dit zelf niet storend.

De Body yogurt is van een gel / lotion structuur. Dun maar wel vol tegelijk. Dit had naar mijn mening wel in een tube gekund als je naar de structuur kijkt maar ook in een pot is het prima te doen!

Een zoete, nootachtige geur ruik je zodra je de pot open doet. Op de huid is de geur licht aanwezig en niet overheersend heerlijk en subtiel!

 

 

Nu zegt de body shop dat dit product super snel in de huid trekt en daar was ik wel benieuwd naar want dat is natuurlijk ideaal! Niet meer zo lang wachten voordat de kleren aan kunnen gewoon smeren en voordat jij uitgesmeerd bent is de rest al ingetrokken!

En yess! Dit is waar, de yogurt trekt inderdaad super snel in wat hem ontzettend gebruiksvriendelijk maakt! En ook zeker een favorietje van mij als ik snel wil! Geen gedoe gewoon lekker makkelijk!

 

 

Eind conclusie

Ik ben zeer tevreden over deze Body yogurt en ben dan ook al benieuwd naar de andere geuren van deze lijn voor als die op is. Het product koop je voor €10,00 wat ik hem zeker waard vindt! Prijs kwaliteit is goed en daarom zou ik hem zeker aanraden mocht je opzoek zijn naar een fijne Body yogurt die lekker snel intrekt!

Je vindt The body shop Almond milk body yogurt online op de bodyshop.nl of in de winkels!

 

Dit product is mij toegezonden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s