Zwanger | Week 32 update!

 

Tijd voor weer een kleine update dacht ik zo ;)! Momenteel ben ik 32 weken zwanger en we raken de 33 al bijna aan! Wat gaat de tijd snel als ik zo terug kijk naar de afgelopen 32 weken. WOW het is al bijna zover.

Na ons gesprek over de bevalling bij de laatste controle en na het even kijken naar ons meisje kwam het ineens bij me binnen! Nog maar 8 weken en dan veranderd alles. Vandaag even een update hoe het nu gaat!

 

Zwanger zijn, sommigen hebben een goede zwangerschap sommigen een hele slechte en sommigen hangen er tussen in. Die van mij is nog steeds eentje waar ik ontzettend van geniet! Echt goed heb ik me de afgelopen weken niet gevoeld maar dat vertelde ik al in de vorige update. Dit is eigenlijk nog het zelfde!

Wel heb ik iets meer energie gehad rond week 30 maar inmiddels wordt het allemaal toch wel heftig en zwaar om die buik overal naartoe mee te dragen en het wandelen is al een opgave.

Ik ben geen klager van nature en kijk dan liever naar de positieve kant!

Met ons meisje gaat het heel goed! Alle controles zijn tot nu toe positief ze zit in de goeie lijn kwa groei ze beweegt lekker veel en mijn buik groeit ook keurig zoals het hoort. Afgelopen woensdag konden we haar even bewonderen op de echo!

Mevrouw lag mooi met haar hoofdje naar beneden met een voet op haar voorhoofd lenig dus wel haha. Ook kon je heel goed zien dat ze een bol toetje heeft de wangetjes zijn zo schattig. Te leuk om toch weer even te kijken hoe dat er allemaal uit ziet. De echo was voor een placenta check deze lag met 20 weken iets te dichtbij de uitgang en we gingen nu kijken of deze omhoog mee is geschoven. Gelukkig was dit het geval en ziet dat er allemaal goed uit!

Over 2 weekjes hebben we weer controle en dan gaan we ook weer even kijken naar ons meisje en hoe ze ligt etc! Nu al zin in :).

 

 

 

De Bevalling ?

Juist de Bevalling, dat woord is nu toch echt aan de orde en daar denk je natuurlijk steeds meer aan! Afgelopen week hebben we hem doorgenomen met onze verloskundige! En toen kwam het wel dichtbij hoor nog maar eventjes en dan is het zover.

En eerlijk ik heb echt zin in de bevalling haha. Kom maar op denk ik zo, ik zie het wel voor me dat alles goed komt en tja dat het pijn zal doen etc etc dat hoort erbij. Uiteindelijk allemaal met als eind doel haar eindelijk in onze armen te hebben. Dat moment daar heb ik echt zin in!

 

De laatste loodjes & Verlof!

Lekker standaard maar wel waar hoor. Van de week is er ineens een omslag geweest in mijn energie niveau en in mijn bewegelijkheid. JEMIG ANNORA je lijkt wel een oma. Dat dacht ik wel even. Het lopen begint meer pijn te doen. Men rug deed al wel veel pijn en veel doen kon ik natuurlijk al niet omdat ik niet heel veel energie over had. Maar nu is vocht ook wel een dingetje en natuurlijk de buik die in de weg zit haha. Sokken aan doen gaat met heel wat gepuf.. schoenen idemdito en noem maar op haha. Al die dingen die je hoort zijn toch wel wat waar.

Ik werkte eigenlijk al alleen nog naar kunnen en was dus meestal even een uurtje of 2 aanwezig op mijn werk in de week maar sinds woensdag heb ik ook helemaal verlof. Iets eerder nog als normaal want ik kon nog vakantie opnemen. Dat geeft ook weer veel rust en maakt het ook weer dat het zo dichtbij komt haha!

 

Ik heb echt zin om weer te sporten straks!

Dat is iets wat ik nu veel zeg, ik mis gewoon het sporten het fitnessen en de bewegingsvrijheid! Wie had dat ooit gedacht haha. We zullen het gaan zien als het straks zover is dat er weer gesport kan worden of ik er dan nog zo over denk haha!

 

Genieten!

En nu? We gaan op naar week 33 en ik wil lekker genieten, thuis maar ook soms even eruit proberen! Dit weekend gaan ed en ik even een nachtje weg samen. Dat zijn dingen die me dierbaar zijn, ik ben zo blij dat dat even kan nog even samen voordat de kleine er is en heb er dan ook heel veel zin in. Daarnaast natuurlijk ook alle tijd goed gebruiken die we nog met zijn 2e zijn! Alles helemaal klaar maken.

We zijn eigenlijk in alle producten voorzien maar toch zijn er nog wat kleine dingen die je graag even wilt halen. Verder is alles baby ready hier en dat is ook wel erg fijn! Geen zorgen meer gewoon genieten van die laatste weken dat ze nog wat rond trappelt in mijn buik.

Goed naar men lichaam luisteren en sterk blijven de laatste loodjes even krachtig doorzetten! En ook al wordt het zwaarder en zwaarder het is allemaal voor een super mooi doel! Met dat in mijn achterhoofd vindt ik nog zoveel blijdschap en kan ik nog vol op genieten!

 

De buikfoto’s zijn van afgelopen week hier ben ik 31 week zwanger. De andere is al wat eerder toen het zulks mooi weer was ❤ 

 

Dat was hem wel weer voor dit keer! Ik ben benieuwd hoe de laatste weken zullen verlopen!

En er komt natuurlijk nog wat baby stuff online zoals het kamertje <3!

Stay tuned en een fijn weekend allemaal! Liefs Annora!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s