Etos botanical boost Basil & Grapefruit Limited edition!

 

Een nieuwe limited edition in de Botanical boost lijn van Etos! De Basil & Grapefruit, wederom in samenwerking met de hortus botanicus! Vandaag vertel ik meer over de 3 producten die ik in mijn Etos Friends box ontving, Lees je mee?

 

 

Basil & Grapefruit, 2 geuren die mij liggen die fris zijn en ook weer zoetig. De basilicum geur geeft je energie en de grapefruit maakt het nog frisser, ik zou het omschrijven als een frisse energieke geur met een vleugje zoet! Heerlijk!

 

 

Je ziet hier op de foto:

Etos Basil & Grapefruit showerfoam €4,99 , Etos Basil & Grapefruit showerpeeling €6,99, Etos Basil & Grapefruit
scented sticks €7,99

2 producten die ik heerlijk onder de douche kan gebruiken en 1 product die sinds hij op de foto gezet is lekker in de slaapkamer staat waar het dus ook heerlijk fris en fijn ruikt!

De Showerfoam vind ik in gebruik super fijn, net als de andere showerfoams uit de botanicalboost lijn het is een prettig product. Zuinig in gebruik en een heerlijk geur zeker een aanrader en helemaal voor de prijs.

De Showerpeeling is eigenlijk het zelfde verhaal. De peeling is heel zacht met kleine deeltjes wat hem ook super prettig maakt. Ik vind een pot altijd wel even een gedoetje maar daar leer je mee om gaan! Het laat mijn huid super zacht achter en het is een prettig gevoel om toch even die peeling te hebben.

 

 

De scented sticks erg leuk dat deze er zijn. Je ruikt ze de eerste dagen heel goed en door soms de stokjes even om te draaien behoud je de geur beter. Ze ruiken echt lekker en het staat ook nog eens leuk en clean!

In de Etos Botanical boost Basil & Grapefruit limited edition lijn vind je ook nog een body mist €5,99 en een hand wash €3,99  en daarnaast om cadeau te doen een luxe giftset €16,99. Vooral de Body mist trekt mijn interesse hier aangezien de geur zo lekker is.

De producten zijn nu verkrijgbaar in de Etos winkels en zijn limited edition dus ben je benieuwd wacht dan niet te lang.

 

 

Heb jij al iets in je bezit uit deze limited edition lijn van Etos?

Fijn weekend allemaal!

Liefs Annora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s