Phonesnaps 2!

 

Een klein detail van de kinderkamer ❤ Zo schattig dat konijn! Een foto van mij in week 20! Nu alweer bijna in week 25! de innocent smoothies zijn echt een favoriet van mij love it! En natuurlijk wat outfit details :)! 

 

 

De schoenen die ik al zo zo lang wilde, Dr martens ❤ en nu zijn ze van mij! Ben er zooo blij mee en je zult ze dan ook nog heel vaak voorbij zien komen 😛 Ook zie je een foto van onze trouwerij, dit was DE kus. We waren de dag dat ik dit plaatste alweer 5 maanden getrouwd, wat hou ik toch veel van mijn man ❤ Wij krijgen natuurlijk een meisje, en das allemaal lieffig maar ook super stoer dit rock & roll pakje wou ik zo graag voor der halen! Zie t al voor me met een paar roze sneakers haha! 

 

 

Bloemen zijn altijd goed! Dit maakt me zo blij deze nam mijn lieve schoonmoeder mee toen ze even langs kwam! Dan zie je weer even een bump update van 23 weken! En Damon die altijd heel dichtbij ons meisje wil liggen te leuk toch dit! 

 

 

Yeah tijd voor een nieuwe Phonesnaps, Ik heb toch besloten om mijn insta hiervoor te blijven gebruiken! En de laatste tijd wordt mijn insta gewoon steeds persoonlijker dat zal wel komen omdat je op een gegeven moment ook andere dingen wil delen!

Fashion is nog steeds een grote richtlijn maar eigenlijk net als op mijn blog gaat het over van alles.!

En natuurlijk vooral veel shots van de bump 😉 Want hier ben ik zo trots op, ons kleine meisje in mijn buik! Hij is de laatste weken behoorlijk gegroeid trouwens! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om even wat snaps uit mijn insta te zien zo op mijn blogje! Mocht je nog meer willen zien dan kun je me volgen op @1310bynora!

 

Wat vonden jullie van de snaps? Liefs Annora

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s