WLTW | Broek met sterren

WLTW | Jeans with Stars

 

 

Nu ik zwanger ben, ligt mijn creativiteit in kleding niet zo heel hoog. Stiekem baal ik hier een beetje van en wil ik dus echt wel een beetje verandering erin in brengen! Al is het ook zo dat de meeste money’s liever naar t baby’tje gaan en baby kleertjes kopen is zo leuk :P. De grote uitgaven moeten ook gebeuren en om dan nog kleding te kopen, nee dus.

Dus we moeten wat creatiever worden, items kopen die ik op veel verschillende manieren kan dragen misschien en een paar statement pieces met printjes of kleur!

Je draagt het natuurlijk maar een paar maandjes nog en als ik eerlijk ben wil ik daarvoor gewoon niet te veel geld uitgeven! Nu droom ik natuurlijk alweer van nieuwe sneakers aangezien ik al 3 maanden geen schoenen heb gekocht hahaha 😛 Dat is een big deal voor mij hoor als sneaker addict!

Maarja voor na de tijd ben ik al druk weer aan het pinnen geslagen op mijn pinterest opzoek naar inspiratie voor leuke outfits! En dan is Polyvore ook je beste vriendin want daar kan je zo leuk de setjes samen stellen!

Broek met sterren *Check die staat sowieso op de wishlist! De rest van de outfit vind ik gewoon zo leuk en je kan het op veel verschillende manieren dragen ook nog! Love it dus!

Wat vinden jullie van deze look en combinatie? Heerlijk voor het voorjaar toch!

Let me know!

 

Liefs Annora!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s