Inspiratie | Zwemmen in de winter!

Zwemmen in de winter, iets wat we misschien niet allemaal doen simpel weg omdat je het in de zomer meer normaal vindt. Maar ik denk toch dat er wel veel vrouwen zijn die wel elke week een paar baantjes gaan trekken in het zwembad!

 

Al doe ik dit op dit moment nog niet, soms verlang ik ontzettend naar water en zwemmen. Dit heb ik eigenlijk vanaf jongs af aan al gehad met water. Zwemmen is heerlijk en super ontspannend. Je lichaam krijgt rust en tegelijk beweging. Een perfecte manier om in beweging te blijven.

En juist nu ik zwanger ben wil ik heel graag weer gaan zwemmen, al moet ik daar mij eerst wel even wat beter voor gaan voelen haha. Alles op zijn tijd zeggen ze 😉

Inspiratie zoeken voor een leuk zwempak of een mooie bikini dat kan wel en altijd!

En dus ben ik dat dan maar vast gaan doen, Want wat doe je nu aan als je gaat zwemmen in de winter?

Nou of je gaat gewoon voor je super zomerse bikini of badpak.  Of je pakt het wat sportiever aan kwa zwemkleding! Het is maar net waar jij je prettig in voelt!  En dus heb ik voor beide personen even wat inspiratie opgezocht tussen de Badmode. Hier vind je bikini’s en badpakken allemaal op in 1 categorie lekker makkelijk als je uit bent op inspiratie!

Allereerst de zomerse winter zwemmer 😛 Het valt me op dat ik hier iets meer kleur kies 😉

 

 

En zie hier de sportieve zwemmer.  Ergens heb ik denk ik een beeld dat dit zwart en blauw is haha 😛

 

 

Nu ben ik benieuwd wat jou voorkeur heeft! Ik hou eigenlijk van beide, de sportieve kant maar een beetje zomers mag ook wel 🙂

Nu vindt ik de badpakken echt super leuk, maar mijn voorkeur zal toch blijven bij een bikini, geen idee waarom maar bikini’s zijn gewoon net wat meer mijn ding!

Nu zit ik nog wel even te denken aan het feit dat er ook een buik groeit, ik weet dat hiervoor natuurlijk speciale zwempakken zijn enz maar met bikini’s denk ik dat het niet zo precies komt als het maar stevig is! En goed aansluit allemaal!

Wat vinden jullie van deze inspiratie, en zwem jij in de winter?

Liefs Annora!

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s