Interieur | Nieuw dekbedovertrek en Super zacht XL Plaid!

 

Even een keer iets anders kwa interieur, namelijk slapen, dat is ontzettend belangrijk en dat doen we allemaal graag in een super mooi opgemaakt bed 🙂 *Althans ik wel :P*.

Super leuk dat ik via Dekbed discounter een mooi dekbedovertrek mocht uitzoeken en een plaid om deze te reviewen! Wat een timing. Lees je mee?

 

 

Timing, juist want men man en ik hebben echt net een nieuw bed gekocht een grote box spring! Daar waren we wel aan toe zeg! We zijn direct voor de aller grootste maat gegaan en eerlijk die past net in ons kleine kamertje haha :p Maar dat maakt me niet uit! Ik krijg dan ook niet het hele beeld van onze kamer op de foto aangezien er niet een hoek is waar ik deze geheel vanuit op de foto kan krijgen :P.

En toen kwam dus die leuke samenwerking voorbij! En natuurlijk leek het mij super leuk om een mooi dekbed overtrek te reviewen en ik kon er zelfs nog een super zacht plaid bij uitzoeken!

 

 

Eerst even over het dekbed! 

Ik hou van rust en lichte kleuren en zo ook in de slaap kamer, natuurlijk is het verleidelijk om altijd voor wit te gaan maar dit keer dacht ik laten we eens voor lichtgrijs gaan een keertje wat anders!

Het dekbed wat je ziet op de foto’s is de Zensation Washington Grijs!

Een dekbed die voor 100% uit microvezel bestaat. Ik had dit nog niet eerder gehad maar echt wat een aanrader. Het is zo zacht, soepel en dun. Je zou denken dat als je zo’n dun dekbed ovtrek hebt de kwaliteit het misschien na laat, in dit geval is dat absoluut niet zo. Het is echt kwaliteit en het slaapt super fijn. Bij sommige overtrekken heb je welles dat je niet snel warme voeten hebt etc omdat het stug materiaal is.  Dit is zo soepel en voelt ook warm aan!

 

 

Dan het super grote plaid! 

Wauw deze is echt XL Huge! Haha en daarbij ook nog eens super zacht. Wat willen we nog meer.

Hierbij koos ik express ook een grijze die net wat donkerder is dan het dekbed om wat contrast erin te brengen! En als je deze over je bed heen hebt nou dan zijn koude tenen einde verhaal hoor zo lekker warm!

Door onze kat Xiam werd hij ook direct goed gekeurd, als die een kleed heel fijn vindt gaat hij helemaal lopen trappelen erin. Nou hier echt iedere keer weer haha! Zo schattig! Je kan hem helemaal over het bed leggen want zo groot is het. Maar je kan er ook wat speelser mee om gaan en hem wat kreukelig er over heen leggen!

Je kan hier op de pagina sierkussens & plaids verschillende soorten vinden vooral de fluffy plaids zijn super zacht!

 

 

En over Boxsprings gesproken, wij zijn natuurlijk super happy met die van ons en een boxspring is zo anders dan een gewoon bed! Bij de Dekbed discounter verkopen ze sinds kort ook boxsprings zag ik op de site! En volgens mij zit je hier kwa prijs en kwaliteit ook zeker wel gebakken!

Natuurlijk heb ik inmiddels mijn oog laten vallen op de Baby en kids pagina want juist ze verkopen ook allemaal baby dingen 🙂 Zo leuk om er lekker door heen te sneupen!

En vergeet niet dekbed discounter heeft vaak leuke aanbiedingen, als je wat koopt ontvang je vaak iets gratis boven een X Bedrag! Ik vind dat altijd super aantrekkelijk dus hou die dingen de laatste tijd wat meer in de gaten!

Wat vinden jullie van onze nieuwe opmaak van het bed? En zijn jullie al bekend met Dekbed discounter?

Liefs Annora!

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s