Nieuwe Telefoonhoesjes voor mijn Huawei p8 Lite 2017!

 

Yey all happiness in de print van deze nieuwe telefoon hoesjes voor mij Huawei p8 lite 🙂 !

Casimoda vroeg mij of ik het leuk vond om een hoesje te reviewen van de site, niet 1 maar wellicht 2! Well, na wat sneupen en moeilijke keuzes koos ik voor deze 2 hoesjes! Het was wel even moeilijk want de keuze is reuze en het is allemaal leuk! Je wordt er vooral heel hebberig van haha!

 

 

 

Olifantjes zijn mijn ding en die was dan ook snel gekozen, en toen wist ik het even niet meer haha! Maar rozen zijn ook mijn ding en dus dacht ik die doe ik ook, eentje met een witte omlijning en eentje met een zwarte omlijning!

Helemaal happy met mijn keuze kon ik niet wachten tot ze binnen kwamen. Ik weet niet wat het is maar op een of andere manier ben ik gek op telefoon hoesjes! Deze telefoon heb ik nog niet heel lang en er zat dus ook nog geen hoesje om! Bij mijn andere telefoon wat ook een Huawei was heb ik een hele stash opgebouwd haha!

 

 

En hoe bevallen de hoesjes nou eigenlijk?

Ja top! Ze zijn van hard plastic, wat toch eventjes wennen is! Aangezien ik toch vaak kies voor silicone hoesjes! Maar daar weer tegen over staande is het printje zo leuk en anders dan die silicone hoesjes dat het mij niet meer zoveel uitmaakt! Je kan de Silicone hoesjes tevens wel vinden in de webshop!

Hij sluit goed om mijn telefoon heen en is stevig! En ja hij kan tegen een stootje, juist ik laat mijn telefoon regelmatig vallen iets met klungelig zijn heet dat. En dus is het wel prettig dat je hoesje heel blijft! Mijn hoesjes vind je hier op de Huawei p8 lite pagina op casimoda.nl!

Ze gaan nu al een tijdje mee aangezien ik even een break had op de blog en dus deze review nog niet online was en ze bevallen nog steeds super goed en zijn ook nog steeds helemaal heel na heel wat stootjes!

 

 

Wat vind jij van deze hoesjes? Super schattig en cute toch! Ben je nou overtuigd en wil jij ook zo’n super leuk hoesje neem dan zeker even een kijkje op Casimoda.nl !

Liefs Annora!

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s