We zijn getrouwd

13-10-2017 de dag waarop mijn man en ik zijn getrouwd! Zo zeg dat voelt toch best wel gek dan om te zeggen mijn MAN!

Wat was het een mooie dag, vandaag neem ik jullie even mee in onze trouwdag gewoon even een kleine update van de dag!

Het was donderdag avond, alle voorbereidingen op de locatie waren klaar! De decoratie opgehangen de spullen neer gezet, ballonnen opgeblazen en noem maar op!

Edwin en ik gaan natuurlijk nog even de dijk op in het donker maar oh zo rustig, een knuffel en een kus een momentje die ik niet meer vergeet, toen dacht ik even morgen dan is het echt.
Daarna rijden we naar huis! Spullen pakken en snel op naar mama zeiden we.

Snel werd iets minder snel want er moest nog een stropdas gedaan worden haha. Not my thing haha youtube erbij alles, zenuwen en het wou maar niet. A fijn uit eindelijk is het allemaal gelukt en daarna op naar dokkum! De honden die gingen met Edwin mee naar mijn schoon ouders dus die ook in de auto haha!

Aangekomen bij mama heb ik rust in men hoofd alles is klaar, alles komt goed en nu lekker genieten bij mama! Die natuurlijk ook helemaal blij en trots al op ons zat te wachten. We komen aan rijden en zien van alles wit. Wat hebben de moeders dit geweldig geregeld! De versiering van buiten naar binnen geweldig! Morgen is het zover zeggen we dan tegen elkaar we nemen afscheid en zeggen natuurlijk tot morgen ik lach nog wat zo van. Dan zie je me eindelijk in mijn jurk!! Edwin kwam in Damwoude ook aan bij een versierd huis zo zo leuk en liefs, wat mooi is dat hé.

 

Dan is het Vrijdag de dag. Vrijdag de 13e! De ochtend start om 6 uur, en de tijd vliegt voorbij! En dan ineens staat hij klaar. Ik was niet zenuwachtig maar met het klaar maken en alles begon het langzaam te borrelen en toen was hij aan gekomen nou de zenuwen waren er toen ineens allemaal haha! Ik was nog niet helemaal klaar 😛 Dus meneer moest ff wachten daar bij het pad haha!

De familie stond ook met smart klaar, prachtig hoe ontzettend fijn het is dat je ouders, moeder, broers, schoonzus en Suyin zo blij voor je zijn. Geweldig! En zo lief want ze hebben allemaal zo goed geholpen met alles!

En toen was daar het moment samen met mijn moeder liep ik naar Edwin toe! Men moeder tikte hem op de rug en hij draaide zich om WAUW dacht ik wat is hij knap het pak de schoenen de stropdas alles klopt en vooral zijn lach. De glinstering in de ogen en de reactie die hij mij gaf! MOOI haha ontroerd keek ik hem aan en eigenlijk kon ik vanaf dat moment alleen nog maar met een lach op mijn gezicht de dag door 🙂 Dat moment zo speciaal!

 

 

De dag vloog voorbij! We gingen natuurlijk voor de fotoshoot, daarna even eten en richting de locatie!  Men broer die de rol als chauffeur op zich nam reed ons hielp met alles en zijn verloofde die mijn bruidsmeisje was! Liefde voor hun, wat zijn we dankbaar! Net als mijn schoonbroertjes en suyin, die alles geregeld hebben voor binnenkomst, de mensen ontvingen en de dag draaiden kwa tijd etc. En daarnaast ook nog alles voor de honden deden, die kwamen ze zelfs even brengen bij de shoot! Suyin die de prachtige momenten allemaal heeft vast gelegd met mijn camera en filmde! JA trots ben ik op iedereen.

Goed we reden dus richting de locatie en zetten Edwin vast af. Dennis en ik wachten nog even. Even wachten tot Edwin zijn Pake en beppe’s er waren en mijn oom en tante! Men schoonbroertje belt dan dat de we kunnen komen!

Het moment dat ik met mijn broer nog alleen in de auto wacht was prachtig, we namen nog even een selfie herinner ik me en we praten een beetje. En ook liep ik met mijn broer het kerkje binnen, bij hem aan de arm vol trots en zijn ogen straalden ook! Hij gaf mij weg aan Edwin en nam papa zijn rol over prachtig gewoon!

En toen begon de ceremonie! Wauw het vloog allemaal voorbij zo onwerkelijk en tegelijk zo echt allemaal! Het moment dat we JA zeiden tot het moment dat we de ringen om deden tot het moment dat we gefeliciteerd werden en daarna de dijk even op zijn gegaan voor papa!

Na de ceremonie hadden we even een tijdje er tussen *foto momentjes etc* en toen begon de receptie! Familie en vrienden waren hier aanwezig! Geweldig ook weer al die mensen en allemaal blij voor ons! We aten taart draaiden muziek deden een dansje en genoten. De avond aten we met de vaste kring om een lange tafel in het kerkje zo fijn om de dag zo af te sluiten! Geweldig <3. De catering heeft het zo mooi verzorgd en het was allemaal zo leuk en chill!

En toen nog het moment dat we de avond helemaal hebben afgesloten, dit met een wensballon! Het was geweldig, prachtig, liefdevol, en zo mooi! Echt onze dag, wat hebben we genoten en wat zijn we blij!

Dennis mijn broer reed ons hierna naar het hotel waar we lekker konden bijkomen in een super groot bad :)! En heerlijk hebben geslapen 🙂 Daarna hebben we genoten van een weekje vakantie, leuke dingen gedaan lekker met de honden gewandeld op plekken en gewoon echt even lekker uitgerust!

En nu weer terug naar the normal life. Back blogging en back working ;)! Maar wel als MAN en VROUW haha! Elke dag denk ik er nog even aan, een herrinering die nooit weg gaat! Voor altijd met mijn mannetje.

 

 

Lieve Edwin men man. Wat hou ik veel van jou, samen met jou zo’n mooie dag beleven en samen met jou onze liefde vast leggen. We trouwden op de dag dat we 10 jaar samen waren we vierden onze liefde. En nu kunnen we elk jaar een extra jaar vieren en onze trouwdag hihi! Mijn Alles voor altijd! En zoals we altijd zeggen, Love you millions ❤

 

Onze dag was perfect voor ons! En dat mede dankzij iedereen die eraan mee hielp onze families, de fotografe pietsje, de toppers van de catering Gerrie en Riet, de beheerders van de locatie, en alle mensen die er waren! geen idee of ze dit lezen maar BEDANKT haha!

Vanaf nu zullen er weer wat meer artikels op de blog komen 🙂 Ik moet nog even weer een ritme vinden maar dat komt goed!

Veel liefs Annora Hoekstra ;)!

 

 

7 Comments

 1. Daar is het dan, prachtig verhaal en mooie foto s Annora top, ja het was een prachtige dag, en jij was een prachtige bruid en Ed was ook een mooie bruidegom top

  Like

 2. Geweldig verhaal van een prachtige dag. Een hele mooie bruid en een hele mooie bruidegom. Een stralend bruidspaar. Prachtige trouwlocatie.

  Like

 3. Lieve Annora Hoekstra-Klappe en Edwin! Ik heb genoten van de omschrijving met tranen in mijn ogen hoe mooi je het hebt neergezet! Je hebt geeneen vergeten maar Mama die heeft alles voor je geregeld Annora en je Schoonouders en de verdere familie die de dag zo mooi voor jullie hebben gemaakt en dat je zo trots met Dennis aan je arm die je weggaf! Ja wat flink de plaats van Papa ingenomen. Ook een verdrietig moment maar wij merkten er gelukkig niets van jullie hebben het grotendeels verwerkt maar hij was gelukkig dicht bij jullie! Papa heeft alles meegemaakt Annora Dennis vooral Mama en daar hebben jullie veel rust door gekregen en gaan weer verder met heus nog wel dat jullie hem missen! Maar je hebt een lieve man die je er mee helptAnnora en Dennis heeft Trijnie die ook alles voor hem zal doen. Lieverds wij Theo en Anneke wensen jullie een heel gelukkig en gezond leven met veel liefs en natuurlijk je lieve Mama die altijd voor je klaar staat. Dit is de liefde die wij jullie wensen. Heel veel liefs Ome Theo en tante Anneke.

  Like

 4. Lieve Ed en Annora: Ik heb al heel wat bruidsparen voorbij zien komen, maar jullie spannen de kroon! Mooiste paar ever: mooi van binnen en van buiten! Jullie zien er allebei perfect uit. Daarnaast heb je jullie dag zo mooi opgeschreven dat je iedereen aan de hand meeneemt en zo jullie dag laat mee-beleven. Ontroerend en geweldig! Ik wens jullie alle het geluk van de hele wereld toe! Liefs en een dikke tût X van ons

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s