Beauty | MUA Eyeshadow palettes

 

 

Vandaag een kijkje naar 2 nieuwe Eyeshadow palettes in de collectie van MUA! Wat zijn ze mooi en wat zijn de kleurtjes goed gekozen! Ik was er direct bij het persbericht al heel erg benieuwd naar!

En inmiddels weet ik bijna zeker dat deze palettes een toevoeging zullen zijn aan mijn make up look op de grote dag ;)!

Er zijn meerdere nieuwe oogschaduw palettes uitgekomen waarbij je ze ook vindt met 6 verschillende kleuren. En er is nog eentje met 15 kleuren maar deze heb ik niet.

 

De matte feather girl en de Fire Vixen.

 

 

De verpakking is heel erg simpel te noemen, misschien zelfs een beetje cheap maar ja het palette is eigenlijk ook best wel cheap 6,99 voor 15 oogschaduw’s wauw das echt goedkoop hoor! Als deze dan ook nog eens goed zijn dan heb je een deal braker ;)!

Dus met alle nieuwsgierigheid zette ik snel de palettes op de foto en was ik er helemaal klaar voor. En vol verbazing keek ik naar de swatches want ja.. Kijk je mee:

 

 

Wauw toch? Ik bedoel voor dat geld, en dan zulke mooie neutrale pigmenten. Ja ze zijn niet allemaal even goed gepigmenteerd maar de meerderheid vind ik mooi en ik hou van natuurlijk dus deze palettes scoren punten bij mij, ja en zelfs de Roode tinten vind ik mooi! De shiny oogschaduw’s knallen er vooral uit mooie shine en een fijne structuur! JUP ik ben positief als je na gaat dat dit 6,99 kost per palette!

Ik zal zeggen kun je aan deze beauty’s komen en heb je deze kleuren nog niet in je stash, dan is het zeker de moeite waard! Heb je nou al veel mooie natuurlijke oogschaduw’s dan zal ik zeggen het is een mooi palette maar heb je de kleuren al en is het pigment vergelijkbaar of zelfs beter? dan laten liggen ;)!

Je vindt de palettes op de MUA site of in de kruidvat winkels.

Wat vinden jullie van deze palettes? Ben je ook gek op natuurlijke tinten oogschaduw?

 

Deze producten zijn mij toegezonden*

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s