Beauty Tip! | Etos verrassend lage prijzen

Beauty, etos altijd laag, etosfriends,

Etos verrassend lage prijzen!

Verzorging hoeft niet duur te zijn! En dat bewijst Etos, met de Etos altijd laag producten zit je kwa prijs altijd goed! Een shampoo voor een koopje, een cleansing melk voor een koopje en een dagcrème voor een koopje WHOOT. Dat is toch wat we willen. Lage prijsjes en wel een goed product!

 

 

Deze 3 items kreeg ik toegestuurd van Etos om aan jullie te laten zien, ze horen bij de Etos verrassend lage prijzen producten!

De dagcrème heb ik al een keer eerder gereviewed voor jullie!! En ja ik kan je vertellen, inderdaad een lage prijs en hij is fijn en gewoon normaal! Prima te noemen.

En zo is dat eigenlijk ook met de 2 andere producten. Nou is het wel zo dat de shampoo niet heel verzorgend is voor bijvoorbeeld heel droog of pluizig haar. Maar voor ander haar doet hij het werk prima!

De cleansing melk is zacht ruikt lekker en werkt goed, juist ook prima dus!

 

Beauty, etos altijd laag, etos friends,

 

Tot 13 augustus staan de artikel van de Etos verrassend lage prijzen campagne in de spotlight! Ben jij gek op koopjes? En gek op beauty voor een koopje? dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij etos!

Ohh en de verpakkingen zijn ook nog altijd super pretty!

Wat vinden jullie ervan? en heb je misschien al een product gebruikt? Je vindt deze producten natuurlijk bij de Etos winkels! De Everyday shampoo voor €0,99  De day creme €2,49 en de Cleansing milk voor € 1,99

Liefs Annora

 

Deze producten zijn mij toegezonden.

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s