Trouwen | Hoe gaat het met de voorbereidingen!?

Hoe gaat het met de voorbereidingen? Een vraag die je zo’n beetje de hele tijd krijgt van de mensen die inmiddels weten dat Wij gaan trouwen! YUP TROUWEN. Het is echt zo. #BLIJBLIJBLIJ.

En dus is het leuk om ook even over het trouwen en over de voorbereidingen te schrijven op mijn bloggi! Althans ik vind het leuk, en hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!

We gaan 13 Oktober trouwen! En ik kan je vertellen de tijd vliegt! 30 augustus ga ik zelfs al voor de 2e keer mijn jurk passen #cantwait. Men verloofde die heeft inmiddels ook een pak gevonden!

We hebben al een hele boel geregeld hoor. Zo is de Locatie een feit wat een prachtig plekje is geworden en ook een heel speciaal plekje!
We hebben een fotograve een schat van een mens, en we gaan nog even met haar zitten om de laatste dingen te bespreken als de trouwerij nog wat dichterbij komt.

We hebben ringen gehaald, dit hadden we al heel snel gedaan en eerlijk is eerlijk ze zitten sinds dien ingepakt en ik wil ze zo graag weer zien 😛 Maar wil het vol houden tot de 13e haha! Ik kan het me nog maar een klein beetje herinneren hoe ze er uit zien wat dan ook wel weer heel leuk is!

De catering is inmiddels ook rond, hiermee ben ik ook zo happy! De vriendin *ook verloofde* van mijn broer haar ouders zijn hier profs in en die gaan dus onze catering doen daarnaast zijn het 2 schatten van mensen wat het allemaal nog leuker maakt!

De bloemen etc worden ook allemaal geregeld inmiddels en dit moeten we 2 weken van te voren even aangeven.

Er zijn eigenlijk nog maar een paar dingen die we moeten doen! Dat is bijvoorbeeld de aankleding van de locatie, de trouwkaartjes, en de bruidstaart!

Dus mijn antwoord als iemand vraagt hoe staat het ervoor met de voorbereidingen? GOED! We hebben al super veel geregeld #komtallemaalgoed #nostress. Dat hebben we natuurlijk niet alleen gedaan maar met veel mensen om ons heen, heel dankbaar voor :). Want eerlijk vorige maand kreeg ik nog spontane benauwdheid als iemand me maar iets vroeg of dingen zei over het trouwen haha stressss dacht ik dan. Inmiddels is er weer veel meer duidelijk dat lucht toch ff lekker op weetje haha!

 

Zijn jullie ook allemaal weer een beetje op de hoogte enzo! Zoals jullie merken, ik kan niet wachten tot het Oktober is en onze dag is aangebroken, vrijdag nog 10 weekjess, gaat snell!

Liefs Annora!

 

Foto’s in dit artikel via Pexels.

6 Comments

  1. Oh wat leuk dat je al over 10weken met je Adwin gaat trouwen en dat je nu al zoveel voorbereidingen hebt gemaakt !!!Als ik die lekkere bruidstaart zie dan neem ik zo door mijn iPad een hap!!!! En dat de locatie perfect is kan nooit en nooit beter fijn Noor je hebt daar een hele lieve ervaring mee in je hart!!!! Wij wensen jou en Edwin nog heel veel vrolijke voorbereidingen. Heel veel liefs van ons. Dikke tut.

    Like

  2. Leuk om te lezen! Fijn dat de voorbereidingen zo goed gaan. Ik ben er zeker van dat alles goedkomt en dat jullie een onvergetelijke dag zullen beleven! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s