Beauty | MUA Undress your skin shimmer highlighters!

MUA Shim-shimmer!

Deze zomer heeft MUA De highlighter weer behoorlijk uitgebreid! Zo zijn er 6 nieuwe kleuren uitgekomen van de Undress your skin shimmer highlighters en hebben ze nieuwe Shimmer sheet highligthers uitgebracht! Juist highlighter in een boekje woot? Ik was nieuwsgierig en kreeg 3 producten toe gestuurd van Mooipr! Vandaag review ik 2 highlighters en 1 Shimmer sheet boekje / highligther haha!

 

 

De 2 kleuren die ik mocht ontvangen van de Undress your skin shimmer highlighters zijn, Ice sparkle en Rosewood glimmer. De sheets zijn de Rose gold versie! Laten we eerst een kijkje nemen naar de 2 highlighters!

Beide vind ik ze prachtig wat een plaatje is het met het printje, de kleur ja eigenlijk alles wel! Natuurlijk is de verpakking gewoon plastic en doorzichtig maar toch vind ik het mooi! Benieuwd naar de swatch was ik zeker. En juist WAUW!

 

 

Want ook de swatches zoals je hierboven ziet zijn mooi zeg! De rosewood glimmer, is een hele warme highlighter en een klein beetje donker voor mijn huid, wel kan je hiermee veel kanten op want ook als oogschaduw mis staat hij niet! En als je heel minimaal met je kwast er over heen gaat kom je er ook mee weg op een lichte huid!  Dit zal een perfecte highlighter zijn voor de zon gebruinde huid en voor de getinte huidjes!

 

 

De Ice sparkle is een koele / blauwe highlighter, ik vind deze echt prachtig wat een mooie kleur. Maar let op want deze highlighter kan je niet zomaar op je gezicht doen. Je moet wel uitkijken want hoe meer je gebruikt hoe meer blauw en je wil niet rondlopen met een blauw plek die je met je highlighter hebt gecreëerd haha!

Dus minimaal gebruik op het gezicht raad ik aan, op de ogen is deze ook prachtig en komt hij misschien nog wel beter tot zijn recht!

 

 

Dan de shimmer sheets! Oke als hier een blooper filmpje kon en ik dat gefilmd had dan zou je je nu doodlachen.

Ik ging aan de slag met de papiertjes, mooi op de foto zetten wat vast pakken enzo en wou dat netjes doen. Voordat ik het doorhad zat letterlijk alles onder de highlighter en glitter haha OEPS. Niet leuk dus, men hele camera vies van men handen omdat ik het natuurlijk had vast gepakt en dan weer men camera pakte, een mooie pruts boel dus :p Dat ging allemaal vooraf aan de swatch.

 

En juist zoals ik verwachte naar mijn blooper is het pigment echt heel heftig! Een mooie kleur maar ook dit product vraagt om voorzichtigheid niet te snel en vooral niet te veel! Want ook op de huid blinkt het pigment eraf, wat ik aanraad als je een lichte huid hebt en wel fan bant van een rose golden highlighter, toch even een brush erbij pakken!

Die op het papiertje deppen en dan op de huid, direct contact vanaf het papiertje op bijvoorbeeld het jukbeen is te heftig. Heb je een donkere huid dan zal het een ander verhaal zijn want dat past er wel net wat beter bij!

Een leuk concept in zo’n boekje, maar ik geef toch liever de voorkeur aan een vaste highlighter!

 

 

De MUA undress your skin shimmer highlighters kosten €5,99 en de shimmer sheets kosten €3,99 je vindt de beide varianten onder andere op de website van Kruidvat.

Wat vinden jullie van de producten en heb jij wellicht zelf al eentje ervan geprobeerd?

 

 

 

1 Comment

  1. Wat weer leuke produkten, goed van jou dat jij het goed op papier zet hoe het in zijn werk gaat, de uitleg is nodig zo te lezen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s