Kleurrijke Favorieten voor de zomer van Esprit!

De laatste jaren wordt het merk steeds leuker, waarom? Ze zijn net wat anders als anders vind ik zelf. Iets meer kleurrijk iets meer uniek, en daarbij kwalitatief goed! Juist ik heb het hier over Esprit! En dus ging ik even op de site speuren en deel ik vandaag een aantal favorieten met jullie. Hierbij ben ik wel alleen gegaan voor de kleurrijke favorieten. Want hey we weten nu onder tussen allemaal dat ik van wit lichtblauw en grijs hou haha!

Te beginnen met Bikini’s! Want ja het is super mooi weer de laatste tijd en bikini’s zijn leuk! Deze twee vind ik echt leuk, de ene bij de bovenkant wat anders dan een standaard triangle! En de andere bikini met het highwaisted broekje, erg leuk vind ik! Ook zie je nog slippers, vooral de bandjes hiervan vind ik top! En het broekje is ook voor in het water, ik vind dat echt heel leuk en misschien ook best stoer, nu is het momenteel niet echt een trend maar ik vind het juist leuk dat esprit wel de moeite neemt om zoiets uit te brengen!

Over naar shortjes en zomerse broeken! De flared jeans die je in het midden ziet is helemaal on trend en natuurlijk super leuk om met een spaghetti topje erboven te dragen in de zomer! De shortjes zijn te cute en zou ik zo aantrekken! De lichte jeans voor een laid back lookje, en de gestreepte broek voor een nettere look!

Ook kan dan een topje en jurkje niet weg blijven, hier een paar die ik zelf erg leuk en ook gewoon een beetje anders vond, mijn favoriet hiervan de gestreepte top met die ruffle mouwen, deze trend mag ik wel trouwens ik vind het echt heel leuk! En dan het rode beach jurkje ook super cute toch?

Een leuke accessoire mag niet weg blijven en daarbij schoenen natuurlijk! Deze tas vind ik echt mooi en super fijn en groot of course! het kleine tasje is dan echt het tegen over gestelde, super cute en klein haha! De shoes, ja die kunnen jullie wel invullen!

Ik vond al deze items op de webshop van Esprit Ja ze hebben toch echt leuke items, je vind veel verschillende stijlen! Een shop voor verschillende doelgroepen, en leeftijden!

Wat vinden jullie van al deze items? Zit er iets bij waarvan jij denkt die is leukkk!?
Liefs Annora

*geschreven in samenwerking

2 Comments

  1. Wat een leuke items van Esprit, mooi gevonden van alles wat , laat de zomer maar komen, mooie kleuren de gestreepte top geweldig ja eigenlijk vind ik alles leuk

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s