Tipje | Blond haar onderhouden!

Blond, hair style, keune zilver reflex shampoo, tip

Vandaag even een kleine / grote tip * het is maar net hoe belangrijk dit voor jou is 😛 * om je blonde lokken mooi blond te houden! Lees je mee?

Een hele tijd terug teste ik dit product al een keertje in de winter, toen deed het al veel met mijn haar!
En nu gebruik ik het weer, de Keune zilver reflex shampoo en conditioner! Juist een zilvershampoo.
Ik verfde een tijdje terug mijn haren even wat blonder, het begon bij de bedoeling highlights. Maar ik verpeste dit en dacht ach dan maar het hele haar! Nu had ik zelf toch een beetje het gevoel dat er een klein beetje gelige gloed door kwam! En dus was daar mijn redder in nood!

Beauty, review, haircare, Keune silver reflex Shampoo and Conditioner.

Hierdoor kwam ik er ook achter dat het product en merk hier toch wel zeker verschillend is, zo probeerde ik ook eerst met een huismerk zilver shampoo mijn haren wat koeler te krijgen.. dit deed eigenlijk niet zo veel.

Ik kreeg de Zilver shampoo op gestuurd en deed het als een masker in, heb het 10 minuten laten zitten en dat deed wel degelijk wat! En nu was ik het 1 x in de 2 weken met zilver shampoo en is het prima te onderhouden.

Dus heb je Blond haar en wil je het koel houden zonder oranje of geel dan raad ik deze zilver shampoo zeker aan! Nou weet ik natuurlijk niet of het voor jou het zelfde helpt maar het is een poging zeker waard!

Beauty, review, haircare, Keune silver reflex Shampoo and Conditioner.

Ohh en nu is het wel zo dat ik echt een dikke uitgroei heb.. dus een kapper bezoekje staat op de planning nu nog even na denken over wat.. blond blijf ik sowieso maar iets donkerder boven in of juist niet.. moeilijke keuzes 😛

Nou weer genoeg gebabbeld!
Een fijne dag allemaal

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s