Phone goodies!

Even wat anders, zeker niet onbelangrijk aangezien je je telefoon elke dag mee draagt en toch ook wel echt een accessoire is! En daarom laat ik je vandaag even wat van mijn nieuwe phone goodies zien!

Kijk je mee?

Een mooi hoesje om je telefoon is altijd leuk! niet alleen voor de looks maar ook voor de protectie van je telefoon. En believe me, die heb ik nodig want echt die telefoon van mij is al wel tig keer op de grond gevallen haha! Gelukkig heb ik geluk want hij leeft nog steeds.

Op Hoesjes-outlet.nl zocht ik 2 nieuwe hoesjes uit! Ik ben hierbij gegaan voor fashionable black en voor een fijn blauw printje. Op het zwarte hoesje kan je ook een pasje kwijt, er passen ook 2 in! En tegelijkertijd kan die ook als standaard gebruikt worden om je telefoon op zei te zetten.

De blauwe is lekker vrolijk en zomers, deze is ook iets dunner waardoor mijn telefoon net wat dunner blijft aanvoelen.

En zoals bij vele telefoons gaat ook mijn batterij snel leeg. Mijn oude oplaad kabel was wel aan vervanging toe en dus zocht ik ook hiervan 2 verschillende soorten uit.

De laad kabel met het standaard eraan is super chill. Je zet hierin je telefoon, zelf kan je kiezen of je hem wil neerzetten op de standaard of gewoon liggend wil houden. De kabel is lekker lang en dus perfect! Want zo kan ik mijn telefoon ook nog makkelijk gebruiken als ik op de bank zit ofzo!

De andere laad kabel is een meter lang en is een gewone usb met micro usb. Beide doen ze goed hun werk en de losse kabel zit mooi in men tas zodat ik niet zonder batterij kom te zitten haha 😛

Ja super blij ben ik met mijn nieuwe phone goodies! Je vind deze items bij de Huawei p8 hoesjes!

Wat vinden jullie van de nieuwe hoesjes en van zo’n oplaad kabel?!

Fijne dag allemaal! XX Annora

De producten in dit artikel zijn mij toegestuurd.

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s