Beauty review | Etos BB & Illuminating body lotion!

Beauty review  Etos BB body lotion & Etos Illuminating body lotion!

Het zonnetje komt al weer wat vaker te voorschijn en straks gaat het *althans dat hoop ik dan* weer warmer worden! Dat betekend dat de korte mouwen aan gaan en natuurlijk de benen ook weer wat licht gaan zien ;). In de nieuwe body lijn van Etos hebben ze een BB body lotion uit gebracht en een Illuminating Body lotion. Perfect voor een beetje shine of voor een kleurtje ;)!

Ik ben deze 2 gaan testen en vandaag laat ik jou weten hoe ik er over denk! Lees je mee?

Beauty review  Etos BB body lotion & Etos Illuminating body lotion!

Allereerst kijken we naar de Etos BB Body lotion.

Best wel tricky eigenlijk dacht ik bij mezelf, een body lotion met kleur roept toch snel de gedachten oranje op. Waarom.. dit was voorheen toch wel vaak het geval. Dus vol interesse ben ik deze gaan smeren.

Beauty review  Etos BB body lotion & Etos Illuminating body lotion!

De geur van de lotion vind ik best wel neutraal. Wel een beetje zoals je dat vaak ruikt met een bb lotion maar niet storend of vies. Het is een dun goedje wat heel goed uitsmeert. Even een waarschuwing daarbij, pak niet teveel! Ja het geeft inderdaad een tint en het ziet er niet eens gek of raar uit! Wel vind ik het altijd wat tricky zo’n product, witte kleding enzo tja wat zou het doen als je gaat zweten…

Het is afwasbaar met zeep maar als je met een keuken papiertje hier overheen wrijft komt er toch wel wat kleur af. Daar moeten we dus mee uit kijken. Ook is het zo dat als je teveel pakt het al snel naar een beetje oranje trekt. Maar verdeel je het goed en pak je niet teveel product op dan is dit prima om een kleurtje te creëren op bijvoorbeeld je benen.

Wat vind ik er nou zelf van? Nee dit is gewoon niet zo mijn ding. Ja je creëert er een kleurtje mee. Maar ik zou echt veelste bang zijn dat dit ergens af gaat geven en vervolgens alles er onder zit. Voor mij een no go dus. *well we kunnen niet altijd positief zijn.* Misschien wel voor alleen een shoot ofzo want ik moet zeggen dat het wel mooi lijkt!

Beauty review  Etos BB body lotion & Etos Illuminating body lotion!

De Etos Illuminating body lotion.

Ja dit is in tegenstelling op de BB body lotion een echte winnaar! LOVE IT.  Hij smeert super fijn uit. Ruikt lekker fris de verpakking is mooi en roze. En hij geeft echt een super mooie subtiele glans.

Beauty review  Etos BB body lotion & Etos Illuminating body lotion!

Ik ben deze gaan testen en daarna heb ik hem in mijn kastje gezet bij de producten die ik graag in de zomer wil gaan gebruiken. Ik bedoel zie me lopen in een short met mijn shiny legs ;).
Offuhh zie mij staan in men trouwjurk met een mooi glansje op men armen ;). Ja hij is gewoon heel fijn en niet overdreven shiny. Daar was ik namelijk wel bang voor maar gelukkig viel het alles mee!

Dus mocht je ergens in de zomer shiny benen zien op de outfit foto’s dan weet je waar dit vandaan komt haha! Ohh en dan te bedenken dat deze lotion maar €3 kost, maakt het helemaal een feest toch!

Beide lotions vind je bij de Etos! De BB body lotion voor de prijs van €3,99 en de Illuminating body lotion voor €2,99

Wat vinden jullie van deze producten en lijkt het je wat?
Happy day! XX Annora

Deze producten zijn mij toegestuurd.

3 Comments

  1. Nou wat weer mooie produkten van Etos, ja de gekleurde lotion is inderdaad wel mooi maar ook niet mijn ding,
    maar een glanzende lotion is wel fijn, laat de zomer maar komen of niet dan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s