Boost jezelf met Etos!

Boost jezelf met Etos, Etosfriends, Review,

Vitamines zijn belangrijk! En vooral in de winter vind ik ze nog net wat belangrijk! Iets meer extra tot je nemen in de vorm van pillen of bruistabletten is dan zeker een goeie optie! Vandaag laat ik jullie 3 producten zien uit de vernieuwde boost jezelf lijn van Etos!

Wat Etos zelf verteld! 

Met de vernieuwde vitamines, mineralen en supplementen van Etos ondersteun je je gezondheid in de wintermaanden. Zo heeft Etos een speciaal assortiment geheel gericht op het immuunsysteem om je weerstand te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan krachtpatsers zoals vitamine C en Echinacea. Daarnaast heeft Etos haar assortiment voor botten en gewrichten vernieuwd. Met supplementen zoals vitamine D3 en magnesium houd je je botten sterk en ondersteun je je spieren. Kurkuma ondersteunt de flexibiliteit van de gewrichten. Beide lijnen bevatten diverse producten in verschillende doseringen, combinaties en varianten, dus er is voor elk wat wils! Uiteraard voor de vriendelijke prijs die je van Etos gewend bent.

Ik kreeg 3 producten toe hier onder ga ik hier nog even wat dieper op in!

Boost jezelf met Etos, Etosfriends, Review,

Etos Multi immuun bruistablet mandarijn. €3,99 

Suikervrije, bruistablet met mandarijnsmaak vol met vitamines en mineralen, zoals vitamine C, koper, selenium, zink en ijzer, die je immuunsysteem ondersteunen. Bevat per tablet 125 mg Echinacea en 30 mg gemberextract. 20 bruistabletten

Wat vind ik ervan? Ze zijn natuurlijk super goed voor je even wat extra vitamines in de vorm van een drankje! Alleen vind ik zelf de smaak niet zo lekker. Dat is natuurlijk voorkeur per mens maar toch. Deze gaat er daarom ook heel snel in zodat het maar klaar is haha.

Boost jezelf met Etos, Etosfriends, Review,

Etos Selenium + Vitamine A, C, E.  €3,49

Handige vitaminecocktail met voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem, namelijk vitamine A, C, E en selenium. Vitamine C, E en selenium beschermen tevens de cellen tegen oxidatieve stress. 90 tabletten

Ik heb deze tabletten elke dag gehad en hoewel je niet een verschil merkt ben ik wel van mening dat het sowieso goed is om in te nemen!

Boost jezelf met Etos, Etosfriends, Review,

Etos Vitamine D3 50 ug extra hooggedoseerd 300 tabletten. €5,49

Etos Vitamine D3 Vitamine D is van belang voor het behoud van sterke botten en tanden, helpt bij de opname van calcium en fosfor én is goed voor de werking van spieren. Verkrijgbaar in 3 doseringen

Deze pillen zijn nog net wat makkelijker om in te nemen je kan hier op kauwen en dat maakt het ideaal! Lekker makkelijk vind ik dat. Nu is het bovenstaande pilletje nou ook niet heel groot dus beiden maken ze niet heel veel problemen. Ik heb ook wel supplementen gehad die echt huge zijn waardoor ik dat dan niet zo goed door kan slikken en ze sneller laat staan!

Boost jezelf met Etos, Etosfriends, Review,

Nou zijn dit natuurlijk niet de enigste producten in de vernieuwde lijn! Je kan echt heel veel vinden bij de Etos voor een super fijne prijs!

Nu ben ik wel benieuwd of jullie ook vitamines en supplementen nemen en zo ja welke dan?

Happy day allemaal! XX Annora

4 Comments

  1. Ha, wat handig dat Etos ook vitaminen verkoopt! Ik neem vitamine C, D en magnesium. Ik haal mijn vitaminen sinds kort van bij de apotheek i.p.v. het Kruidvat en ik merk wel verschil in de positieve zin. Het is wel belangrijk om de hoeveelheden van alles in het oog te houden want anders kan het zijn dat je te weinig inneemt X

    Like

  2. Allereerst ook een happy day! Ik gebruik zelf iedere dag vitamine C 500mg en D3. Het bevalt mij erg goed! Maar toch wil ik wel koper zink en ijzer erbij hebben dus ga ik even naar Etos om het te halen. Bedankt voor de goede uitleg van deze produkten! Doeg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s