I said YES!

getting married, i said yes

Even een heel persoonlijk berichtje! De mensen die mij op Facebook en instagram volgen weten het al! Maar ik heb Ja gezegd tegen de liefde van mijn leven!

31 December heeft mijn lieve nu nog vriend mij gevraagd te trouwen op een hele speciale plek en natuurlijk zei ik vol uit JA! Hij is mijn alles! Omdat ik hier toch wel zo nu en dan iets persoonlijks deel wou ik dit graag ook nog eventjes op men blog zetten en met jullie delen!

Mijn Jaar kon niet beter beginnen dan met dit echt zo zo blij! En ohh 13 – 10 -2017 is de dag en dat kan natuurlijk niet anders want jullie weten allemaal denk ik wel waar die datum voor staat! hihi ❤

Fijn weekend allemaal ❤ XX Annora

7 Comments

  1. Prachtig wat mooi, maar het was 31 December weet je dat Ed jou ten huwelijk heeft gevraagd. Inderdaad mooier is er niet om het jaar in te gaan.

    Like

  2. Oh Annora nogmaals gefeliciteerd wij zijn ook zo blij voor jou en natuurlijkook voor Edwin die schat. En nuheb ineen grapje ik koop eengroot jurkje voorDamon die is dan bruidsjongen en voorSiam een klein jurkje en alletwee een grotestrik om de hals!!!!! Dan maken weereen mooifeestvan. Dag lieveschat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s