Nieuw | Superga sneakers van Nelson schoenen!

Superga sneakers, Grijs, Glitter, Nelson schoenen, 1310bynora

A bit of shine never hurts! Mijn nieuwe grijze glitterende superga sneakers die ik van Nelson schoenen mocht ontvangen. Al een tijd trokken de superga sneakers mijn aandacht, nu was dan eindelijk het moment en besloot ik dit paar te kiezen! Laten we nog even een beter kijkje nemen!

Superga sneakers, Grijs, Glitter, Nelson schoenen, 1310bynora

Shine shine shine, zoals ik hier boven al schreef it never hurts 😉 Want shine is leuk!
Waar je natuurlijk ook voor een gewoon stofje kan kiezen dacht ik even wat anders en zou ik graag een statement maken met deze sneakers!
De laatste tijd draag ik steeds vaker wat meer minimalistische looks met een eye catcher erin.
En deze passen daar dus perfect bij!

Superga sneakers, Grijs, Glitter, Nelson schoenen, 1310bynoraSuperga sneakers, Grijs, Glitter, Nelson schoenen, 1310bynora

Ik mocht ze ontvangen via Nelson schoenen, een prettige webshop met een ruime keuze in schoenen! Omdat ik eerst een maatje te groot had besteld kreeg ik ook wat meer te maken met de service.
Deze is echt heel duidelijk, je wordt goed geholpen en het retourneren is makkelijk en snel. Een paar dagen later had ik de goeie maat binnen! En de schoenen die zitten echt heerlijk!

Superga sneakers, Grijs, Glitter, Nelson schoenen, 1310bynora

Je kan deze sneakers eindeloos combineren! Met een strakke skinny, een boyfriend jeans of flares alles is leuk!
Ze zullen een boost aan je outfit geven! En ze zijn zowel leuk voor in de winter als voor in de zomer! Met die glitter zit ik wel goed deze kerst 😉

Deze Superga sneakers vind je niet alleen in deze grijze glitter kleur maar ook in zilver en goud. Die keuzes zijn ook perfect om ermee een statement te maken. Ben jij nou niet zo van glitter en shine, dan vind je ze ook nog in heel veel verschillende kleuren en printjes!

Superga sneakers, Grijs, Glitter, Nelson schoenen, 1310bynora Superga sneakers, Grijs, Glitter, Nelson schoenen, 1310bynora

Zeker een aanrader om even tussen de sneakers rond te neuzen, waar je natuurlijk nog veel meer vind dan alleen deze superga’s!

Wat vinden jullie van de nieuwe sneakers? En heb je ook een kijkje genomen, welke sneakers of schoenen vond jij dan super?
Je zult deze sneakers natuurlijk snel voorbij zien komen in een outfit!

Happy *Black* Friday! XX Annora

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s