What to wear | Boyish & Personal Style talk.

Style, boyish, personal style, inspiration

Een nieuwe What to wear die het Boyish style fenomeen wel kenmerkt. Want hey zeg nou zelf is deze outfit niet super stoer? En daar praten we vandaag nog even verder over op persoonlijk vlak + een oude foto van mij:p ! Lees je mee?

De items op de foto vind je hier | Jas Adidas / Sweater your turn / Legging Missguided /Boots Even & Odd / Rugzak: Vans / Sjaal Bickley+mitchell /

Eerst even over deze look. Eentje die ik zelf zo aan zou doen zou willen dragen en waarvan ik ook 2 items heb besteld, soon more dus haha! Een Boyish look is wel een beetje wat mijn stijl kenmerkt. Wel probeer ik er altijd een vrouwelijke twist aan te geven. De Sweater is van de mannen afdeling en serieus? Ik hou daarvan, het kan me niet zoveel schelen of iets voor de man of vrouw is als je het draagt hoe jij het wil is het goed.

Even over mijn stijl periodes. Vroeger was ik een echte skater girl ik droeg de gekste kleding, denk aan die hele alto periode met paars,roze, rood, haar broeken die super wijd waren band shirts way to much sieraden en whatever i don’t care.
Altijd zag ik er net even wat anders uit. Wel werd ik hier soms even mee gepest want niet iedereen kon mijn aparte stijl waarderen #snapiknuookweleenbeetje.
Van skater girl ging ik door naar een mix waarbij ik soms ook wel eens als gothic gekleed ging gekke jurken en zoveel mogelijk zwart.

Wat ik me wel heel goed herinner is dat mijn lieve ouders mijn stijl accepteerden mijn papa ging gewoon met mij naar de speciale winkels waar ik dan die kleding kon vinden haha zo lief!
Daarna was het sportief, mijn hele wereldje was toen ook sportief aangezien ik een sport opleiding deed.

En eigenlijk is mijn eigen stijl nu nog steeds wel aan die tijden te kenmerken!
Soms wat apart en vaak sportief. Boyish zoals deze post natuurlijk heet valt hier wel onder.
Eigenlijk probeer ik je een beetje te inspireren. Een eigen stijl is namelijk super leuk!
Wanneer jij je eigen stijl vind dan is dat jou manier van Fashion. Mijn blog is zeker geen high end Fashion blog aangezien ik niet met alle trends mee ga omdat dit lang niet altijd bij mij past! Maar mijn blog is wel een Fashion blog waar ik mijn eigen stijl laat zien en jou probeer te inspireren.
Het hoeft niet allemaal zoals anderen, je mag apart zijn of juist simpel en je kan dragen waar jij je blij in voelt!

Gewoon kopen wat je leuk vind en wat boeit het wat anderen er van vinden. Uiteindelijk draag jij het met plezier!

Wat is jou mening hier over? Enneh hoe liep jij vroeger erbij?

Een fijn weekend! XX Annora

2 Comments

  1. Wat een leuk verhaal, ja altijd even iets anders en daar is niks mis mee hoor. De items van deze dag zijn echt mooi.het is jou stijl ik zelf zou niet voor de schoenen kiezen, maar bij jou staat het top, de rest trouwens ook.

    Like

  2. Ik heb een hele sportieve smaak maar ook klassiek en vooral lichte tinten. Maar wat je nu laat zien vind ik meesterlijk dat zou ik zo aan doen!! Vroeger voelde ik me altijd happy in strakke rokken tot op de knie en twinsetjes ja en dan lekker mijn gezicht bruinsmeren met brunolacreme machtig en dan de leuke gorrayrokken van Burman op de Nieuwstad in Leeuwarden ja dat was ook weer een hele mooie tijd. Ook een heel fij weekend hoor!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s