Home Inspiration | Hoekbanken!

Het wordt weer sneller donker in huis, je wil de avond lekker met een kleedje op de bank doorbrengen en daarom vandaag even wat inspiratie voor in huis! Een statement in je woonkamer namelijk de Hoekbank! Ik ben gek op hoekbanken dus vandaag deel ik wat inspiratie met jullie!

Hoekbanken, OTTO.nl, Inspiratie, home, lifestyle 1310bynora

Mijn voorkeur in kleur wordt wel duidelijk in het artikel, haha dat merkte ik pas toen ik alle plaatjes in een mapje deed. Maar even voor de duidelijkheid vaak kun je banken in verschillende kleuren bestellen en zo ook in verschillende stoffen! Heb jij liever leer dan kan het zijn dat de hoekbank die jij mooi vind er ook is in het leer!

Grijs! Waarom grijs? Een kleur die bij alles past, die mijn voorkeur heeft om te combineren en tja ik hou gewoon van grijs haha. Daarnaast is het natuurlijk een kleur die tijdloos is net zoals zwart, bruin, wit. Vaak vind je de banken dan ook in deze kleuren! Gewoon even sneupen naar wat jou voorkeur heeft!

Hoekbanken, OTTO.nl, Inspiratie, home, lifestyle 1310bynora Hoekbanken, OTTO.nl, Inspiratie, home, lifestyle 1310bynora Hoekbanken, OTTO.nl, Inspiratie, home, lifestyle 1310bynora Hoekbanken, OTTO.nl, Inspiratie, home, lifestyle 1310bynora

Een chill bank die groot is waar lekker veel kussen in passen en die prettig zit! Ja de bovenstaande lijken goed aan deze eis te voldoen ik vind het kussen patroon leuk in banken en dat heeft dan ook mijn voorkeur. Wel voeg ik graag zelf nog wat extra kussens toe haha!

Hoekbanken, OTTO.nl, Inspiratie, home, lifestyle 1310bynora Hoekbanken, OTTO.nl, Inspiratie, home, lifestyle 1310bynora

En dan nog een paar andere banken die net wat lichter zijn, vooral deze witte springt er tussen uit bij mij! Het is een moderne hoekbank die volgens mij heerlijk comfortabel zit. Ik vind de kleur wit wel een beetje tricky maar je kunt natuurlijk wel weer losgaan met kleedjes of kussens. Helaas is een witte bank voor bij ons geen optie, aangezien die met Damon natuurlijk super vies zou worden haha :p.

Al deze banken vind je terug op OTTO.nl waar ze veel keuze hebben uit verschillende banken en stoelen.
Je kunt deze banken terug vinden in de categorie Hoekbanken. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Er staan nog veel meer leuke tussen namelijk!

Welke hoekbank vind jij het mooist en hou jij ook van hoekbanken?!

XX Annora

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s