Beauty | Etos Hair styling

Etos friends, Etos hair styling review, sea salt spray, Serum, hair oil, 1310bynora

Een tijdje terug deelde ik al het persbericht van de vernieuwde Etos hair styling lijn! En vandaag review ik 3 producten met jullie! Dit zijn tevens ook producten die helemaal Nieuw toegevoegd zijn in de lijn. Ik review de Etos Sea salt spray, Hair serum, en de Etos hair oil.

Etos friends, Etos hair styling review, sea salt spray, Serum, hair oil, 1310bynora

Alle drie producten hebben een prachtige verpakking. Voor een budget item vind ik het best wel luxe! De kleuren zijn goed gekozen en de flesjes lekken niet wat ook zeker belangrijk is!

Etos Hair serum €3,99 

Etos friends, Etos hair styling review etos hair serum,

Oh wat ruikt deze lekker, het is echt een serum en dat vind ik prettig om aan te brengen na het wassen of gewoon als mijn haar al droog is. Op de verpakking staat dat je dit beide kunt doen! Ik gebruik dit in de puntjes en ze worden zeker een stuk gladder en glanzender. Voor de prijs kun je deze zeker proberen en kijken of het voor jou ook werkt!

Voor mijn haar geeft dit product voldoende verzorging ik ben er dan ook positief over en gebruik het nu elke keer nadat ik mijn haar heb gewassen.

Etos Hair oil €3,99 

Etos friends, Etos hair styling review etos Hair oil,

En net zoals de serum ruikt de oil ook super lekker en fris! Deze is iets wateriger dan het serum wat logisch is want het is een oil en brengt daardoor ook wat lichter aan in het haar. Dit product breng ik wel aan door mijn hele haar en niet alleen op de puntjes. Het zorgt voor glans en maakt mijn haar minder pluizig. Het verzwaard mijn haar niet en dat vind ik het belangrijkste!

Ook dit product geeft mijn haar de verzorging die ik zoek. Het werkt fijn en ruikt lekker, voor een kleine prijs heb je hier aan een prettig product die ook zuinig is en lang mee kan!

Heb je nou liever 1 van de 2 ? Dan zou ik zelf met mijn dunne haar voor het Hair oil gaan, ik denk dat als je wat dikker haar hebt je beter voor het serum kan kiezen, ik gebruik deze niet voor niets alleen in mijn puntjes. Hij is net wat anders en zou mijn dunne haar sneller vet maken als ik dit door mijn hele haar zou aanbrengen.

Sea salt spray €4,99 

Etos friends, Etos hair styling review, sea salt spray,

Dan hebben we nog de Sea salt spray! Hier was ik wel benieuwd naar. Helaas valt het mij iets tegen, in een sea salt spray zoek ik naar een spray die mijn haar een stuk stugger maakt en het wat meer slag geeft. In eerste instantie geef hij zeker wel wat slag en body. Maar na een uur of 2 is dit wel wat weg helaas. De warrigheid blijft wel een beetje zitten.  

Nu heb ik de sea salt spray ook gebruikt op nat haar en dan zorgt hij wel voor net wat meer slag als anders plus de warrige look. Ik zou het dan ook aanraden om het gewoon aan te brengen op je handdoek droge haar en niet op droog haar. Op de verpakking geven ze aan dat het beide kan.

Maar deze spray doet voor mij beter zijn werking als ik het aanbreng op handdoek droog haar. Dan blijft de slag wel iets beter zitten.  Zou ik het aanraden? Voor meiden met net zulk stijl haar als mij alleen als ze opzoek zijn naar een minimaal verschil. Voor meiden die snel een slag hebben in het haar denk ik dat het wel werkt!

Hier onder heb ik nog even een foto van mijn haar zonder product links, in het midden met de serum en oil erin, en rechts met de sea salt spray net aangebracht.

Etos friends, Etos hair styling review, sea salt spray, Serum, hair oil, 1310bynora

Wat vinden jullie van de Etos hair styling producten en welke zou jij graag proberen?

XX Annora

Deze producten zijn mij toegezonden

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s