Outfit | Een Comfortabel lang vest!

Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers,

Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers, Outfit, casual, look, style, Herfst, Sneakers,

Wat ik draag | Vest: Twintip / Shirt: H&M / Leggings: Oroblu* / Sneakers: H&M / Sjaal: Zaful* /

Het wordt nu toch echt herfst en zoals je op de foto’s wel kan zien is dit ook in het bos te zien! Zo leuk die gekleurde blaadjes op de grond en de bomen die van kleur veranderen. Ik draag hier eigenlijk een hele casual look maar jullie weten dat de outfits die je ziet op mijn blog ook echt gedragen worden!

Ik draag een comfortabel lang vest die heb ik al een tijdje in de kast hangen maar is toch nog nieuw, want ik droeg hem pas deze week voor het eerst als jas! Hij is van Twintip (Een nieuw favoriet merk) en ik vond hem op zalando in de sale. Het is echt zo’n lekker warm comfortabel vest waar je in weg kan kruipen en perfect is om nu te dragen! Ohja en ik heb ondertussen nog al veel nieuwe items ontvangen dus die zal ik jullie komende weken laten zien of course!

Wat vinden jullie van de outfit?
En ben jij ook gek op zulke lekkere warme vesten nu het weer wat kouder wordt?

Fijne dag allemaal! Liefs Annora!

Items met een * zijn mij toegezonden.

3 Comments

  1. Wat een leuke combi, het vest is prachtig en de rest ook maar de kleuren zijn ook top. De herfst is nu aanwezig, mooi de blaadjes. Het vest zou ik zo willen hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s