Etos botanical boost Jasmine & Vanilla Jelly scrub, souffle & spray!

Etos botanical boost, Jasmine & Vanilla Jelly scrub, Souffle, Spray, review, 1310bynora


De botanical boost lijn van Etos, Al een paar keer eerder schreef ik hier een artikel over met producten! En dit keer heb ik weer een 3 tal producten uit de Botanical boost lijn mogen ontvangen. Dat is zeker geen straf! Alle drie producten die niet heel duur zijn maar wel een fijn luxe gevoel geven!
Vandaag kijken we naar de Jasmine & Vanilla Body jelly scrub, Souffle & spray! Let’s go!

The Etos botanical boost collection, several times before i wrote posts about these products and this time i was lucky to receive 3 new ones from the collection! Great budget products that are giving you luxury! For the translation you can click translate in the sidebar!

Etos botanical boost, Jasmine & Vanilla Jelly scrub, Souffle, Spray, review, 1310bynora Etos botanical boost, Jasmine & Vanilla Jelly scrub, Souffle, Spray, review, 1310bynora

Laten we op volgorde van aanbrengen beginnen en dan starten we natuurlijk bij de Jelly scrub die je onder de douche of wel in bad kan gebruiken.
Eigenlijk gebruik ik nooit echt een scrub dus dit is best een nieuw iets voor mij! Zo op het eerste gezicht ziet het er goed uit de structuur is stevig maar zodra er water bij komt smeert dit fijn uit!
En dat doet het ook in de douche, het heeft een lekker geurtje die trouwens niet heel sterk is en dat vind ik wel fijn. De huid die je hebt gescrubd wordt echt super zacht en de korrel is niet te grof.

Etos botanical boost, Jasmine & Vanilla Jelly scrub, Souffle, Spray, review, 1310bynora

Na het afdrogen is het tijd om de Body Souffle aan te brengen.
Ook deze heeft niet een te sterke geur maar wel een fijne, ik vind hem heel natuurlijk ruiken.
De souffle is kwa structuur zeker niet heel dik maar ook niet dun en vloeibaar. hij brengt makkelijk aan en je hebt niet heel veel nodig. Het intrekken kost ook niet heel lang, dit is een punt wat ik altijd wel belangrijk vind.
Je moet wel eventjes wachten dus wil je direct je broek aan trekken dan is het misschien niet de perfecte voor jou. Maar heb jij het geduld om de souffle even te laten intrekken dan wordt je beloond met een super zachte huid!

Etos botanical boost, Jasmine & Vanilla Jelly scrub, Souffle, Spray, review, 1310bynora

En dan ga je de body spray gebruiken.
Ohh wat is dit een feestje *nieuwe favoriet*, hij ruikt echt heerlijk en versterkt de geur van de souffle! En zo blijft de geur ook veel langer hangen. Ja ik ben fan van deze body spray het is een licht zoete frisse geur en ja die wou ik ook wel in een parfum zeg! De body spray wordt hier elke dag gebruikt en als deze op is dan komt er zeker een nieuwe voor terug!

Etos botanical boost, Jasmine & Vanilla Jelly scrub, Souffle, Spray, review, 1310bynora

De Etos Botanical boost Jasmine & vanille vind je in de Etos winkels.
De prijzen : Jelly scrub € 4,49 Body Souffle €4,99 Body spray €7,99.

Hebben jullie al ervaring met producten uit de Botanical boost collectie? En lijken deze je wat?

Fijne Vrijdag allemaal en een goed weekend natuurlijk!
XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Deze producten zijn mij toegezonden.

2 Comments

  1. Wat een mooie produkten van Etos nou ik kan wel wat gebruiken voor mijn droge huid, dit klinkt goed en zeker als het ook nog lekker ruikt. Erg leuk zoals jij het op je blog brengt hoor een compliment waard

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s